ΑΠΟΨΕ στο STAR η περιπέτεια ''Brick Mansions''!

Μην την χάσετε-Στις 21:00

ΑΠΟΨΕ στο STAR η περιπέτεια

Η περιπέτεια γαλλικής και καναδικής συμπαραγωγής 2014 ''Brick Mansions'' θα προβληθεί απόψε στο STAR!

Στο επικίνδυνο, δυστοπικό Ντιτρόιτ, οι πιο ακραίοι κακοποιοί της πόλης έχουν μετατρέψει ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα κατοικιών σε άντρο ανομίας.

Το όνομα αυτού του ζοφερού και σκληρού τμήματος είναι «Brick Mansions». Ανίκανες να ελέγξουν την παραβατικότητα και την εξάπλωση της ανομίας στην περιοχή, οι Αρχές αποφασίζουν να υψώσουν έναν τοίχο, προκειμένου να προστατεύσουν τον υπόλοιπο οικισμό από τους βάρβαρους και ανηλεείς κατοίκους των Brick Mansions.

Σ’ αυτό το απομονωμένο τμήμα της πόλης, μόνο οι ισχυροί μπορούν να επιβιώσουν. Στην κορυφή της πυραμίδας του εγκλήματος, αρχηγός και απόλυτος συντονιστής της επίγειας κόλασης βρίσκεται ο αδίστακτος, ευγενής αλλά και αιμοδιψής βαρόνος ναρκωτικών Τρεμέιν, ο οποίος, μετά από την τελευταία του εντυπωσιακή ληστεία, βρίσκεται πλέον, επισήμως στο στόχαστρο του μυστικού αστυνομικού Ντέιμιαν Κόλιερ.

Στην πραγματικότητα η σχέση του Ντέιμιαν με τον Τρεμέιν έχει μακρά ιστορία, στην οποία η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην απόδοση δικαιοσύνης και την εκδίκηση, πολλές φορές, συγχέεται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top