ΑΥΤΟ είναι το μέλλον του Τζον Σνόου – Τι θα γίνει στην πρεμιέρα του «Game Of Thrones»!

Η σύνοψη του πρώτου επεισοδίου, που θα προβληθεί στις 24 Απριλίου

​Οι φόβοι πολλών θαυμαστών του «Game Of Thrones» επιβεβαιώνονται: στον επικείμενο κύκλο, ο Τζον Σνόου είναι νεκρός! Σύμφωνα με τη σύνοψη που δόθηκε στη δημοσιότητα, η νέα σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει με απίστευτες ανατροπές, αλλά και καινούργια πρόσωπα.

Όπως αν��κοίνωσε το κανάλι HBO, το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου, που θα προβληθεί στις 24 Απριλίου, θα έχει τίτλο «The Red Woman» (Η Κόκκινη Γυναίκα), που, κατά πάσα πιθανότητα, αναφέρεται στη Μελισάνδρη.

got509_120314_hs__dsc2725-1-e1434447532326.jpg

«Ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Η Ντενέρις συναντά έναν ισχυρό άνδρα. Η Σερσέι βλέπει ξανά την κόρη της» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σύνοψη, η οποία, βέβαια, δεν αποκλείει την... επιστροφή του πρωταγωνιστή από τον άλλο κόσμο, κάτι που πολλοί τηλεθεατές πιστεύουν ότι θα συμβεί στη συνέχεια.

game-of-thrones-season-6-episode-1.jpg

Αναλυτικά, το κανάλι αναφέρει: «μετά τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο τέλος της 5ης σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της ματωμένης μοίρας του Τζον Σνόου στα χέρια των στασιαστών του Castle Black, τον σχεδόν αφανισμό της Ντενέρις στο πεδίο μάχης της Μορίν και τη δημόσια ταπείνωση της Σερσέι στο Κινγκς Λάντινγκ, επιζώντες από όλα τα μέρη του Γουέστερος και του Έσος θα ανασυνταχθούν, για να πιέσουν προς τα εμπρός, αμείλικτα, προς την αβέβαιη ατομική τους μοίρα. Γνωστά πρόσωπα θα σφυρηλατήσουν νέες συμμαχίες, για να ενισχύσουν τις στρατηγικές πιθανότητές τους για επιβίωση, ενώ νέοι χαρακτήρες θα αμφισβητήσουν την ισορροπία δυνάμεων στα ανατολικά, δυτικά, βόρεια και νότια».

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φοβάσαι; Θα έπρεπε!»: ΔΕΙΤΕ το δεύτερο τρέιλερ από τον 6ο κύκλο του «Game of Thrones»

Ηθοποιός του «Game of Thrones» αποκάλυψε τι θα δούμε στον 6ο κύκλο και έγινε χαμός!

Δίπλα στους πρόσφυγες οι συντελεστές της σειράς «Game of Thrones»

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ «μάγος» του «Game Of Thrones»!

«Game of Thrones»: Η κομμένη σκηνή που δείχνει τα σχέδια για το θάνατο του Tζον Σνόου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top