ΒΙΝΤΕΟ: Τα δάκρυα της Αντωνίας Καλλιμούκου και η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη

Βούρκωσε η παρουσιάστρια με τα τρυφερά λόγια της πρώην πανελίστριας

ΒΙΝΤΕΟ: Τα δάκρυα της Αντωνίας Καλλιμούκου και η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη

Εκτός από λουλούδια, τούρτες και εκπλήξεις για τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη η σημερινή εκπομπή της είχε και…. αρκετή συγκίνηση!

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε αρκετά όταν η πάλαι πότε πανελίστρια της παρουσιάστριας, Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της μετά το αφιερωματικό βίντεο που είχαν ετοιμάσει για εκείνη οι πρώην συνεργάτες της.

Η Αντωνία, αφού τους ευχαρίστησε όλους, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια απευθυνόμενη στην Ελένη: «Επίτρεψέ μου να το πω. Δεν ξέρω αν είναι η εμπειρία σου, αν είναι το ένστικτό σου, η τύχη ή ένα πάντρεμα όλων αυτών των στοιχείων. Αλλά να ξέρεις πως πριν τρία χρόνια διάλεξες κάποιους ανθρώπους που δέσανε πάρα πολύ ωραία και δεν το λέω γιατί μόνο εγώ το νιώθω. Ακόμ�� και τώρα ο κόσμος μιλάει για αυτή την ομάδα και δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα!» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.

«Δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολική, για εμένα είναι συγκινητική ημέρα!» πρόσθεσε με την παρουσιάστρια να την κοιτάει με βουρκωμένα μάτια.

Την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα αποφόρτισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος με το γνωστό του χιούμορ είπε στο μοντέλο: «Ρε Αντωνία, μας βαράει η κατάθλιψη που μας βαράει έρχεσαι και εσύ εδώ ημέρα γιορτής και μας διαλύεις τελείως!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top