Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος μετά από τροχαίο!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος μετά από τροχαίο!

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Καραστεφανής, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, όταν ασυνείδητος οδηγός έπεσε πάνω του με ταχύτητα, την ώρα που κινούταν με την μηχανή του στην οδό Πέτρου Ράλλη!

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε την περιπέτειά του μέσω της σελίδας του στο Facebook, στην οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από το κρεβάτι του πόνου.

«Λοιπόν εδώ τίποτα δεν κρύβεται... φτου μου… Όπως ήρθα, καμία αλλαγή δεν έχει υπάρχει. Όλα καλά… φτου μου… Δεκατρείς μέρες εδώ μέσα είναι ακόμα πολλές. Δεκατρείς μέρες πάρα πολλές, είναι πάρα πολλές, δεν μπορώ άλλο να κρύβομαι… Δεν μπορώ… Μπορώ, δεν μπορώ, έτσι είμαι, στα χάλια μου. Το θέμα είναι τόσο χάλια, θα αντέξω… Λοιπόν, δεν μπορώ να απαντήσω σε έναν προς έναν. Μπορώ σιγά σιγά… να ΄μαστε καλά. Σιγά σιγά», έγραψε ο Δημήτρης.

Σύμφωνα με συναδέλφους του με τους οποίους επικοινώνησε το star.gr, ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και συντριπτικό κάταγμα στο γόνατο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με τις τρεις πρώτες μέρες να είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ενώ πλέον έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο.

καραστεφανηςνοσοκομείο.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top