Στεφανίδου: «πήρα το ρίσκο μου και είπα “ναι” στο Ε»

Τι είπε για την απόφασή της να κάνει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα

Στεφανίδου: «πήρα το ρίσκο μου και είπα “ναι” στο Ε»

​To ότι η απόφαση για «μετακόμιση» στο Ε ήταν δύσκολη και αποτέλεσε ρίσκο επεσήμανε η Τατιάνα Στεφανίδου, σχολιάζοντας το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα.

«Οι επαγγελματικές σχέσεις, ειδικά για εμάς του ανθρώπους της τηλεόρασης, είναι σαν τον γάμο, επειδή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το στοιχείο της έμπνευσης, του πάθους, της ψυχολογίας, για να διαμορφώσουμε το προϊόν και να αποδώσουμε μπροστά από την κάμερα. Είναι σαν τους γάμους: πολύ συχνά, ξεκινάνε με πάθος και με πολύ μεγάλο έρωτα, στην πορεία ο γάμος συνεχίζεται και, αν οι σύζυγοι τα βρουν, εξελίσσεται η αγάπη. Για μένα, όμως, για να μπορέσω να δημιουργήσω επαγγελματικά, αν μείνει μόνο η δυνατή αγάπη και χαθεί ο έρωτας, είναι δύσκολα τα πράγματα. Πήρα το ρίσκο μου, ήταν δύσκολη απόφαση γιατί ήρθα σε μικρότερο κανάλι. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στο πάθος, τη δημιουργία και για αυτό το έκανα», εξομολογήθηκε, στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως το να φύγει από το Star ήταν δύσκολη απόφαση και μεγάλο ρίσκο, ενώ, για την περσινή σεζόν, ανέφερε: «η περσινή μου χρονιά ήταν η καλύτερη μου. Όταν ξεκίνησε είπα “δεν υπάρχει αύριο” γιατί ξεκίνησε άσχημα. Ωστόσο, φάνηκε ότι δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα. Όπως γύρισε και επειδή τα πράγματα πήγαν καλά μετά τον Ιανουάριο, κατέληξα πως δεν πρέπει να φοβάμαι τίποτα»!

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top