Η δημιουργός του «Grey’ s anatomy» εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον «McDreamy»

Έφταιγε τελικά η συμπεριφορά του ηθοποιού;

Η δημιουργός του «Grey’ s anatomy» εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον «McDreamy»

​Μία.. εξήγηση αποφάσισε να δώσει η σκηνοθέτης της σειράς «Grey’s Anatomy» Shonda Rhimes για τον λόγο που ο ο McDreamy ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Τότε πολλά ακούστηκαν για την αποχώρηση του Πάτρικ Ντέμπσι από την δημοφιλή σειρά. Από το ότι φερόταν άσχημα στα γυρίσματα μέχρι το ότι η Ellen Pompeo (συμπρωταγωνίστριά και τηλεοπτική του σύζυγος) αποκάλυψε στην πρώην σύζυγό του Jillian Fink καθώς και στην Rhimes την απιστία του με νεαρή συμπρωταγωνίστριά του.

giatros-tha.jpg

Σύμφωνα με την σκηνοθέτιδα ο λόγος είναι πολύ διαφορετικός: «ποιες ήταν οι επιλογές; Ο Derek επρόκειτο να εγκαταλείψει την Meredith και τι θα σήμαινε αυτό; Αυτό θα υπονοούσε πως η αγάπη τους δεν ήταν αληθινή, καθώς και ότι αυτό που λέγαμε εδώ και 11 χρόνια ήταν ένα ψέμα και ο «McDreamy» δεν ήταν «McDreamy» Για εμένα αυτό ήταν ανυπόφορο. Η αγάπη της Meredith και του Derek έπρεπε να παραμείνει η αγάπη της Meredith και του Derek. Έτσι, όσο επώδυνο κι αν ήταν για εμένα ως αφηγήτρια, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσω αυτό που ένιωθα πως ήταν αληθινό, ήταν να πεθάνει ο Derek ώστε η αγάπη αυτή να παραμείνει ειλικρινής. Πραγματικά δεν μπορούσα να αντέξω την ιδέα πως κατέληξε να είναι ένας κακός άνθρωπος που παράτησε τη γυναίκα του και τα παιδιά του και αυτό να είναι μια αληθινή ιστορία. Για εμένα, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να μείνει αληθινή η μαγεία της Meredith και του Derek και να διατηρηθεί ανέγγιχτη στο χρόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

g0.jpg

(H Mέρεντιθ που ήταν ερωτευμένη με τον γιατρό)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top