Χείμαρρος ο Σεφερλής κατά του Ουγγαρέζου: «Μου έλεγαν διώξε τον προδότη»

«Έκανε προπαγάνδα για την εκπομπή των Λιάγκα- Σκορδά»

Χείμαρρος ο Σεφερλής κατά του Ουγγαρέζου: «Μου έλεγαν διώξε τον προδότη»

​Για ακόμη μια φορά ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε με σκληρά λόγια για τον πρώην συνεργάτη του Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, αποφάσισε να μην πρωτοτυπήσει και να αναφερθεί πάλι στο «καυτό» θέμα… που έχει υπεραναλύσει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις του!

«Όταν κάποιος από την ομάδα, όπως αποδεικνύουν τελικά οι εξελίξεις των πραγμάτων, δεν ανήκε ποτέ στην ομάδα και ανήκε σε κάποια άλλη, εκεί έχω θέμα. Αυτό με πληγώνει γιατί αναλαμβάνω να κάνω κάτι και θέλω ανθρώπους δίπλα μου να στηρίξουν αυτό που ανέλαβα εγώ και να το πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Όταν υπάρχουν μέσα στην ομάδα άνθρωποι που δεν το στηρίζουν αλλά παίζουν και άλλο παιχνίδι, αυτό με ενοχλεί».

Μάλιστα, δεν δίστασε να τον κατηγορήσει για προπαγάνδα υπέρ της εκπομπής των Λιάγκα- Σκορδά, ενώ υποστήριξε ότι του έστελναν μηνύματα, ζητώντας του να διώξει τ��ν προδότη!

«Τα μηνύματα που έπαιρνα στο Instagram ήταν «Διώξε τον προδότη»! Έβλεπα ότι γίνεται μέσα από την εκπομπή μας μια προπαγάνδα για την άλλη εκπομπή. Όλο τον χειμώνα γινόταν, όλο τον χειμώνα παιζόντουσαν βίντεο που έλεγαν τα ίδια πράγματα. Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ήταν μαγνητοσκοπημένη, θα μπορούσε να κοπεί, όπως πολλά που είχαν κοπεί. Είμαι ο μόνος που έδωσε βήμα στον Δημήτρη, ούτε ο φίλος του ο Λιάγκας του είχε δώσει τόσα χρόνια, ούτε ο Κωστόπουλος. Δεν ήμασταν οι μόνοι που είχαμε τσακωθεί, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στους καβγάδες που έχουν γίνει από ότι ξέρω με άλλους παρουσιαστές. Και δεν είναι μόνο αυτό που είπε η Κατερίνα, είπε και ο ίδιος ότι εγώ χαίρομαι που θεωρείς τον Λιάγκα καλύτερο παρουσιαστή. Μπροστά στα μούτρα μου. Ήξερα τη σχέση του με τον Λιάγκα, δεν με ενδιάφερε, απλά, βλέποντας ότι ο Δημήτρης συμφωνεί στον ΑΝΤ1 και ξαναβρίσκει τους παλιούς του φίλους λέω «άρα όλο αυτό τον χρόνο ήταν οργανωμένο. Η αχαριστία είναι έγκλημα που θα έπρεπε να τιμωρείται με νόμο και δυστυχώς αχάριστοι υπάρχουν δίπλα μας πάρα πολλοί».

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρά τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον Μάρκο Σεφερλή δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό. Μάλιστα, αποκλειστικές πηγές του star.gr είχαν πει ότι ο παρουσιαστής συνεχίζει και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top