«Trespass»: ταινία που κόβει την ανάσα, απόψε, στο Star!

Με τους Νικόλ Κίντμαν και Νίκολας Κέιτζ, στις 22:10

«Trespass»: ταινία που κόβει την ανάσα, απόψε, στο Star!

​Ένα καθηλωτικό αστυνομικό θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Νίκολας Κέιτζ, το «Trespass», μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star!

O πανίσχυρος επιχειρηματίας Κάιλ Μίλερ ζει στην υπέροχη έπαυλη του με την πανέμορφη σύζυγό του, Σάρα και την επαναστάτρια έφηβη κόρη τους, Έιβερι. Ο Κάιλ, ως έμπορος διαμαντιών, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει έναν ιδιαίτερα εύπορο τρόπο ζωής σε εκείνον και την οικογένειά του. Φαίνεται πως τα έχουν όλα. Τα φαινόμενα όμως συχνά απατούν. Αν και τα μέτρα ασφαλείας είναι σχεδόν δρακόντεια στην πλούσια γειτονιά τους, ένας ευφυής κλέφτης παρακολουθεί για μήνες το σπίτι του Κάιλ σχεδιάζοντας την τέλεια ληστεία μαζί με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες του.

Μια νύχτα, ένα απροειδοποίητο, απλό χτύπημα στην πόρτα αλλάζει τα πάντα. Το σπίτι του Κάιλ, της Σάρα και της Έιβερι ξαφνικά κατακλύζεται από μια συμμορία αδίστακτων κακοποιών. Η αναπάντεχη εισβολή, καταλήγει σε πολύωρη κατάσταση ομηρίας και εκεί οι μάσκες θα πέσουν. Κάτω από την ένταση και την πίεση, η οικογένεια ξεσπά και αποκαλύπτει τη μίζερη και κενή πραγματικότητα της μεγαλοαστικής καθημερινής ρουτίνας…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top