Σάσα Σταμάτη: «Ο Σάκης Ρουβάς έχει κάνει botox; Είναι πιο τσίτα και από την Κάτια!»

Η Φαίη Σκορδά σε ρόλο πυροσβέστη!

Σάσα Σταμάτη: «Ο Σάκης Ρουβάς έχει κάνει botox; Είναι πιο τσίτα και από την Κάτια!»

​Και τι δεν είπε πάλι η Σάσα Σταμάτη… Με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του Σάκη Ρουβά, σχολίασε την εμφάνιση του τραγουδιστή και είπε: «Μου κάνει ότι έχει τσιμπηθεί λίγο στο μέτωπο», και συμπλήρωσε: «Είναι πιο τσίτα και από την Κάτια».

Φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση και δήλωσε: «Δεν ξέρω αν έχει κάνει botox, αλλά ένας σταρ σαν τον Σάκη έχει δικαίωμα να κάνει τέτοιες θεραπείες».

Από την άλλη η Φαίη Σκορδά, παίρνοντας τον ρόλο του πυροσβέστη είπε πως μπορεί όντως να είχε ξεκουραστεί και να ήταν ανανεωμένος ή μπορεί να κάνει οποιαδήποτε άλλη θεραπεία πέρα και από το botox.

«Εσύ έχεις μάθει μόνο το botox», είπε η Φαίη στην Σάσα και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν και άλλες ιατρικές μέθοδοι για ανανέωση που πολλές φορές έχουμε δείξει και εδώ. Δεν είναι μόνο το botox».

Τέλος, μετά το video με τις ευχές από όλους τους καλεσμένους, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε το εξής: «Είναι η κάμερα και τα φώτα τόσο έντονα το βράδυ στο video και τους κάνει να φαίνονται τόσο φωτεινοί. Μοιάζουν όλ��ι σαν να έχουν κάνει botox».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top