«Τα έχωσε» η Γερμανού στο Λιάγκα για την Ηλιάδη!

«Στεναχωρείς κόσμο. Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου!»

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να πήγε καλεσμένη στο «Πρωινό mou», αλλά «τα έχωσε» στον «οικοδεσπότη» Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη:

«Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου! Είσαι λίγο στενάχωρος μερικές φορές! Στεναχωρείς κόσμο!» του είπε, με τον Λιάγκα ν΄ανταπαντά:

«Είπα τη γνώμη μου. Εδώ πληρωνόμαστε, για να λέμε και τη γνώμη μας. Δεν σημαίνει ότι είναι θέσφατο η γνώμη μου. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν είπα κάτι κακό γι΄αυτήν! Είπα ότι είναι όμορφη κοπέλα, ότι έχει καλή φωνή, το τραγούδι δεν μ΄άρεσε! Αν αυτό αναπαράγεται, και γίνεται χαμός, δεν φταίω εγώ γι΄αυτό!»

«Δεν φταις, αλλά λες μια σειρά κοσμητικών επιθέτων. Ας πούμε "σκουπίδι", "τουρκομπαρόκ", και ξεχνάς πως πίσω από το τραγούδι κρύβονται δυο άνθρωποι που το έγραψαν. Αυτοί πως θα ένιωσαν; Αν το έλεγες αυτό για δικό μου τραγούδι, εγώ θα έβαζα τα κλάματα!» του αντιγύρισε η Ναταλία.

Πως δικαιολογήθηκε ο Λιάγκας;

«Είναι εξαιρετικοί δημιουργοί, και το τραγούδι είναι πολύ καλό για τη νοοτροπία του Έλληνα, αλλά όχι για την Εurovision».

Με την Γερμανού, να καταλήγει πως ο «Γιώργος είναι πάρα πολύ παρορμητικός. Αν κάτι του τη σπάσει, θα μιλήσει κατευθείαν γι΄αυτό.Εγώ, αν δεν μ΄αρέσει κάτι, δεν θα μιλήσω καν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top