«Τα έχωσε» η Γερμανού στο Λιάγκα για την Ηλιάδη!

«Στεναχωρείς κόσμο. Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου!»

«Τα έχωσε» η Γερμανού στο Λιάγκα για την Ηλιάδη!

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να πήγε καλεσμένη στο «Πρωινό mou», αλλά «τα έχωσε» στον «οικοδεσπότη» Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη:

«Βρίζεις πολύ ρε παιδάκι μου! Είσαι λίγο στενάχωρος μερικές φορές! Στεναχωρείς κόσμο!» του είπε, με τον Λιάγκα ν΄ανταπαντά:

«Είπα τη γνώμη μου. Εδώ πληρωνόμαστε, για να λέμε και τη γνώμη μας. Δεν σημαίνει ότι είναι θέσφατο η γνώμη μου. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν είπα κάτι κακό γι΄αυτήν! Είπα ότι είναι όμορφη κοπέλα, ότι έχει καλή φωνή, το τραγούδι δεν μ΄άρεσε! Αν αυτό αναπαράγεται, και γίνεται χαμός, δεν φταίω εγώ γι΄αυτό!»

«Δεν φταις, αλλά λες μια σειρά κοσμητικών επιθέτων. Ας πούμε "σκουπίδι", "τουρκομπαρόκ", και ξεχνάς πως πίσω από το τραγούδι κρύβονται δυο άνθρωποι που το έγραψαν. Αυτοί πως θα ένιωσαν; Αν το έλεγες αυτό για δικό μου τραγούδι, εγώ θα έβαζα τα κλάματα!» του αντιγύρισε η Ναταλία.

Πως δικαιολογήθηκε ο Λιάγκας;

«Είναι εξαιρετικοί δημιουργοί, και το τραγούδι είναι πολύ καλό για τη νοοτροπία του Έλληνα, αλλά όχι για την Εurovision».

Με την Γερμανού, να καταλήγει πως ο «Γιώργος είναι πάρα πολύ παρορμητικός. Αν κάτι του τη σπάσει, θα μιλήσει κατευθείαν γι΄αυτό.Εγώ, αν δεν μ΄αρέσει κάτι, δεν θα μιλήσω καν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top