Οι IL DIVO στην Ελλάδα!

Θα δώσουν δύο απίθανες παραστάσεις

Συναυλία: Οι IL DIVO Στην Ελλάδα!

Οι IL DIVO, το διασημότερο classical crossover μουσικό σχήμα όλων των εποχών που πάντρεψε το κλασικό με το σύγχρονο, επισκέπτονται την Ελλάδα για 2 παραστάσεις: 11 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Thievery Corporation: 5 τραγούδια που δεν πρέπει να λείπουν απ’τις playlist

Οι IL DIVO είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίοι ερμηνευτές και σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η κλασική και η σύγχρονη μουσική μπορούν να ενοποιηθούν αποδίδοντας ένα μαγικό μουσικό αποτέλεσμα.

Il Divo - Perfect (Official Lyric Video)

Οι τρεις τενόροι Urs Bühler, Sébastien Izambard, David Miller και ο βαρύτονος Steven LaBrie είναι μια κολεκτίβα από ξεχωριστές φωνές και ο γοητευτικός συνδυασμός αυτών άλλαξε για πάντα τη λαϊκή αντίληψη για την όπερα και την κλασική μουσική.

Με την καλλιτεχνική μαεστρία που διέπει τις συγκλονιστικές οπερατικές ερμηνείες τους και την αξιοσημείωτη ικανότητά τους να ντύσουν ποπ τραγούδια με κλασικές ενορχηστρώσεις έκαναν προσιτή την κλασική μουσική στο ευρύ κοινό σημειώνοντας περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Il Divo - Crazy (Official Lyric Video)

Για τους IL DIVO, η μουσική δεν είναι μόνο ψυχαγωγία.

Οι ΙL DIVO μεταφράζoυν τα ακραία συναισθήματα της χαράς και λύπης σε μια σύγχρονη εμπειρία της ανθρωπότητας. Αντικατοπτρίζουν δονητικά πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος ώστε να έχει τη δυνατότητα της κάθαρσης.

IL DIVO - Adagio (Live Video)

Συνταξιδιώτες σε αυτή την αδοιπορία εμπειριών θα είναι όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 και στο Θέατρο Γης στις 17 Σεπτεμβρίου 2024.

IL DIVO

11 Σεπτεμβρίου | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Αθήνα

17 Σεπτεμβρίου | Θέατρο Γης | Θεσσαλονίκη

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top