Η παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς

Το έργο προβάλλεται σε On Demand μετάδοση

παράσταση "Η Αυλή των θαυμάτων"

Oι επιχειρήσεις Λεμπέση προβάλλουν  μία παράσταση από το αρχείο τους, , σε συνεργασία με την Μusic and Drama Productions, την Αυλή των Θαυμάτων του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Ο Τάσος Χαλκιάς με τον Γιώργο Παρτσαλάκη 

Η παράσταση ανέβηκε στο Θέατρο Βεάκη το 1998 - 1999, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου, με τους Μάρθα Βούρτση, Φιλαρέτη Κομνηνού, Κώστα Τσιάνο, Γιώργο Παρτσαλάκη, Τάσο Χαλκιά, Ελένη Κούρκουλα, Μαρίνα Ψάλτη, Βάσω Γουλιελμάκη, Φάνη Μουρατίδη, Χρήστο Γιάνναρη, Ναταλία Στεφάνου, Κώστα Δαρλάση, Γιώργο Χαλεπλή, Νίκο Σιδέρη, Βασίλη Γιαβρή.

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2021

H Μάρθα Βούρτση

Σχετικά με το έργο

Σε μία αυλή του Βύρωνα τη δεκαετία του 1950 ζωντανεύουν ιστορίες, μυστικά, όνειρα και πάθη ανάμεσα στους απλούς και εμβληματικούς χαρακτήρες του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

«Τα γεγονότα» στη διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η Ελένη Κούρκουλα και ο Τάσος Χαλκιάς 

Η συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων, μέσα από το σύμβολο της αυλής, παραθέτει μια μικρογραφία της τότε κοινωνίας αλλά και τις πτυχές του ελληνικού χαρακτήρα.


Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 18 Ιανουαρίου 1957 στο Θέατρο Τέχνης και σε σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα, ενώ παραμένει σύγχρονο ακόμα και σήμερα, ως γνήσιο σύμβολο της αισιοδοξίας και της αυθεντικότητας του Έλληνα απέναντι στις δυσκολίες.

Η Μαρίνα Ψάλτη και ο Νίκος Σιδέρης 

Συντελεστές παράστασης 

Κείμενο: Ιάκωβος Καμπανέλλης
Σκηνοθεσία : Κώστας Τσιάνος

Οι συντελεστές της παράστασης

Σκηνικά – Κοστούμια : Γιώργος Ασημακόπουλος

Η Ελένη Κούρκουλα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαρίνα Ψάλτη και η Μάρθα Βούρτση

Πρωταγωνιστούν

Μάρθα Βούρτση, Φιλαρέτη Κομνηνού, Κώστας Τσιάνος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Τάσος Χαλκιάς, Ελένη Κούρκουλα, Μαρίνα Ψάλτη, Βάσω Γουλιελμάκη, Φάνης Μουρατίδης, Χρήστος Γιάνναρης, Ναταλία Στεφάνου, Κώστας Δαρλάσης, Γιώργος Χαλεπλής, Νίκος Σιδέρης, Βασίλης Γιαβρής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top