ΜΕΛΙSSES: Το live streaming concert για τα αδέσποτα «μάγεψε» το κοινό

Το event παρουσίασαν οι Διονύσης Ατζαράκης και Μαίρη Συνατσάκη

MEΛΛΙSES

Μοναδικές μουσικές στιγμές χάρισαν οι ΜEΛΙSSES και η Save A Greek Stray με το live streaming concert «ΜΕΛISSES for the dogs», που διοργανώθηκε για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, το απόγευμα της Κυριακής. 

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων: Οι MEΛΙSSES σε μία live stream συναυλία

Οι MELISSES

Οι ΜELISSES έδωσαν συναυλία για τα αδέσποτα 

Μέσα από τον  χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία, το no1 συγκρότημα της χώρας παρουσίασε ένα δίωρο πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες της 12ετους διαδρομής του, από το πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» και το «Viktoria», μέχρι το «Κύμα», το «Μισή Καρδιά» και το «Κρυφτό», που κυκλοφορούν από την Panik Records. 

Εριέττα Κούρκουλου: Ποτέ δεν είχα κοινά με ανθρώπους της δήθεν high society

Το Save A Greek τελεί σημαντικό έργο

Το Save A Greek Stray επιτελεί σημαντικό έργο και μας παρακινεί να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο

Το event παρουσίασαν οι Διονύσης Ατζαράκης και Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και 10 χρόνια η Save A Greek Stray, καθώς και τη σημασία που έχει το να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε. 

Πολύτιμος συμπαραστάτης σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία από τις οθόνες του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την Save A Greek Stray, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις δράσεις της, προσφέροντας φροντίδα σε αδέσποτα.

Οι MELISSES, η Εριέττα Κούρκουλου, η Μαίρη Συνατσάκη και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο event 
 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο event υποβλήθηκαν σε test COVID-19 τα οποία βγήκαν αρνητικά. 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top