Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων: Οι MEΛΙSSES σε μία live stream συναυλία

Στην παρουσίαση θα είναι ο Διονύσης Ατζαράκης και η Μαίρη Συνατσάκη

Δείτε τι είπαν ο Χρήστος Μάστορας, η Μαίρη Συνατσάκη και η Εριέττα Κούρκουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Οι MEΛΙSSES, το nο1 συγκρότημα της Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Save a Greek Stray στο «MEΛISSES for the dogs», μια καταπληκτική live stream συναυλία από τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save a Greek Stray.

Ο Χρήστος Μάστορας στο  Καταφύγιο Save A Greek Stray

Την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα, οι MEΛΙSSES θα ανέβουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage για να χαρίσουν μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της 11ετούς τους διαδρομής, από το πιο πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφορεί από την Panik Records μέχρι το «Κρυφά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.


 
Το «ΜEΛΙSSES for the dogs» θα παρουσιάσουν οι καταπληκτικοί Διονύσης Ατζαράκης και Μαίρη Συνατσάκη, ενώ όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα ενισχύσουν τη δράση του καταφυγίου για να προσφέρει φροντίδα σε αδέσποτα και να κάνει ακόμα περισσότερες αδέσποτες ουρές να κουνηθούν από χαρά. 

Ο Χρήστος Μάστορας, η Εριέττα Κούρκουλου και η Μαίρη Συνατσάκη βοηθάνε έμπρακτα τα αδέσποτα 

Η Μαίρη Συνατσάκη στο παρελθόν έχει υιοθετήσει πολλά αδέσποτα ζώα 

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray

Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 10 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top