Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Θεατρικές παραστάσεις, ξεχωριστές μουσικές βραδιές και κινηματογραφικές πρεμιέρες περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τον σπουδαιότερο Έλληνα συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη βγήκε στους κινηματογράφους. Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί ξετυλίγουν τα ταξίδια και τα όνειρα του μεγάλου στοχαστή. Ήταν το τελευταίο φιλμ για τον Στάθη Ψάλτη πριν φύγει από τη ζωή, η ερμηνεία του ως Ηγούμενος ήταν συγκλονιστική, δεν πρόλαβε όμως ποτέ να τη δει. Παίζουν επίσης: Θοδωρής Αθερίδης, Νίκος Καρδώνης, Αργύρης Ξάφης.

Ένταση, σασπένς και ανατροπές έχει το θρίλερ "Το Μυστικό των Μάρομποουν" που έκανε πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Στο story τέσσερα παιδιά χάνουν τη μητέρα τους. Για να μείνουν μαζί πρέπει να κρατήσουν κρυφό τον θάνατο της και να ζήσουν σε μια απομονωμένη έπαυλη την οποία στοιχειώνει μια μυστηριώδης παρουσία. Παίζουν: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ, Μάθιου Σταγκ, Κάιλ Σόλερ. Σκηνοθεσία: Σέρχιο Σάντσεθ.

Στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη... είναι σε εξέλιξη η 2η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης. 30 Γκαλερί και 300 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο δίνουν χρώμα στην πόλη με τα έργα τους και προσκαλούν επισκέπτες, συλλέκτες, και αγοραστές σε σειρά εκδηλώσεων που θα έχουν και άρωμα κινηματογράφου. Που: στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν οι διαδραστικές παραστάσεις και τα παιχνίδια δεν πρέπει να χάσετε το έργο που σκηνοθετεί ο Τάσος Φόης. Στο θέατρο Βαφείο, τέσσερις ηθοποιοί παίζουν "θάρρος και αλήθεια", καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, βγαίνουν στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές τους και όλα ανατρέπονται. Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Μαρία Στάβαρη, Τάσος Φόης. Πότε: Κάθε Κυριακή στις 20:30.

H μουσική σκηνή Ρυθμός Stage ετοιμάζει κάτι μοναδικό για τους λάτρεις του stand up comedy στις 27 Νοεμβρίου. Διονύσης Ατζαράκης. Βύρωνας Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος και Άγγελος Σπηλιόπουλος θα χαρίσουν πολύ γέλιο, σε μια βραδιά την οποία θα παρουσιάσει η Χρύσα Κατσαρίνη. Πληροφορίες: Ρυθμός Stage, Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, Τηλ: 210 975 0060, e-mail: info@rythmostage.gr, ώρα προσέλευσης: 21.00, είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί).

Για τους μικρούς μας φίλους, αφήνουμε πάντα το καλύτερο για το τέλος! Παιδιά ζωγραφίστε... χριστουγεννιάτικα αγγελάκια και κερδίστε ένα μαγικό πενταήμερο ταξίδι στο Βερολίνο και άλλα δώρα. Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα και πρέπει να βιαστείτε, γιατί η διορία τελειώνει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου! Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια παρουσιάση : Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/instagram Anna Stamatiadou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top