Γ. Νταλάρας:«Δεν είναι τυχαίο που προτάθηκε η Μυτιλήνη για Νόμπελ-Μακάρι να βοηθήσουμε όλοι»

Όταν ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης τραγουδά για τους πρόσφυγες

Γ. Νταλάρας:«Δεν είναι τυχαίο που προτάθηκε η Μυτιλήνη για Νόμπελ-Μακάρι να βοηθήσουμε όλοι»
​O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργάνωσαν το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.
Στα πλαίσια της συναυλίας αυτής, τραγούδησε κι ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Γιώργος Νταλάρας.
Μάλιστα, σε συνένετευξη που παραχώρησε στην εκοπομπή «Το Πρωινό» του Ant1, μίλησε για το φλέγον αυτό ζήτημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα τονίζουμε. Οι απλοί πολίτες κάνουν σημαντικότερα πράγματα από εμάς που μας βγάζουν οι κάμερες».
Στη συνέχεια σχολίασε την υποψηφιότητα της Μυτιλήνης για Νόμπελ Ειρήνης. «Δεν είναι τυχαίο που προτάθηκε η Μυτιλήνη για Νόμπελ μακάρι να βοηθήσουμε όλοι», είπε. «Έχω εκπλαγεί με την ωριμότητα αυτών των ανθρώπων. Τώρα αν υπάρχουν και κάποιοι που παραπονιούνται και γκρινιάζουν είναι πλανεμένοι δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται», κατέληξε.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top