Δημήτρης Μπάσης: «Η γυναίκα μου ήξερε μόνο ένα τραγούδι μου, δεν ήταν fan μου»

Ο τραγουδιστής μιλά για την οικογένεια του, την κρίση και το Δ. Μητροπάνο

Δημήτρης Μπάσης: «Η γυναίκα μου ήξερε μόνο ένα τραγούδι μου, δεν ήταν fan μου»
​Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλά για τη γνωριμία με τη σύζυγο του, για τον 3,5 ετών γιό του, για την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και τη φιλία του με το σπουδαίο Δημήτρη Μητροπάνο.
«Αγωνιώ ως πατέρας για το τι θα γίνει αύριο, τι θα γίνει του χρόνου» παραδέχεται ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει ένα γιό 3,5 ετών και προσθέτει:
«Εδώ και τρία χρόνια δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι. Ο λαός καλείται να κάνει θυσίες αλλά δυστυχώς βλέπω ότι έχουν υποθηκεύσει το μέλλον των επόμενων γενεών»
Ακόμη , αποκαλύπτει πως ο γιος του τον έχει παρακολουθήσει σε κάποια σχήματα και έχει εντυπωσιαστεί με όλο αυτό που βλέπει. «Ενθουσιάζεται που βλέπει τον πατέρα του να τραγουδάει. Είναι 3,5 ετών, ξέρει απλά ότι ο μπαμπάς του είναι τραγουδιστής».
Όσον αφορά στη γνωριμία του με τη σύζυγο του ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως δεν ήταν fan του και πως γνώριζε μόνο ένα τραγούδι του. «Η σύζυγος μου άκουγε ξένη μουσική. Ήρθε πριν κάποια χρόνια σε κάποιο μαγαζί που εμφανιζόμουν και γνωριστήκαμε. Δεν εντυπωσιάστηκε από το περιτύλιγμα της σκηνής, του ονόματος, του χώρου αλλά από τον Δημήτρη. Έχω κάνει μια πολύ καλή οικογένεια και είναι ισχυρό αντίβαρο σε όλο αυτό που κάνω»
Ο Δημήτρης Μπάσης δεν δίστασε ακόμη να παραδεχτεί πως ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν αυτός που τον βοήθησε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα και να παραμείνει προσγειωμένος.
Τέλος, ο ίδιος μίλησε για το φίλο του Δημήτρη Μητροπάνο, τονίζοντας: «Για το Μητροπάνο μπορώ να μιλάω πολλές ώρες. Ήταν άνθρωπος πολύ γενναιόδωρος, λιγομίλητος που όμως όταν σου έσφιγγε το χέρι ήταν σαν να σου έδινε μια μεγάλη αγκαλιά».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top