«Απόβαση» της showbiz στην Μύκονο

Ποιοί επώνυμοι τριγυρίζουν στις παραλίες και τα σοκάκια;

«Απόβαση» της showbiz στην Μύκονο

Η κάθοδος των... επωνύμων επικρατεί στην Μύκονο, με τις σελίδες των περιοδικών να «ξεχειλίζουν» από VIP εμφανίσεις στις παραλίες και τα σοκάκια! Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και λοιποί celebrities χαλαρώνουν στις σεζλόνγκ και βολτάρουν στα μαγαζιά.

Ερωτευμένοι και αχώριστοι σε Ψαρού και Πάνορμο η Βίκυ Καγιά με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη, όπως και ο Νίκος Γκάλης με την σύζυγό του και ο Τζώνη Καλημέρης με την δική του.

Άλλα ζευγάρια στο νησί είναι η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Χαριτόπουλο, η Μαριέττα Χρουσαλά μετά του Λεό της και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την ξανθιά αγνώστων στοιχείων συνοδό του. Εκεί και ο νιόπαντρος Χρήστος Βασιλόπουλος, με τα ρουφηχτά φιλιά με την Αντωνία Βεντούρα να δίνουν και να παίρνουν...

Τις διακοπές του στη Μύκονο συνεχίζει και ο Αντώνης Ρέμος που άλλαξε... παρτενέρ και πλέον δεν βολτάρει με τον Νίκο Βέρτη αλλά με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Σιγά μην έλειπε ο «Μυκονάκιας» Ηλίας Ψινάκης, που «άραξε» σε φουσκωτό με τον αχώριστο -πλέον- φίλο του Θεοχάρη Ιωαννίδη και την παρέα τους!

Στην Ψαρού εθεάθησαν η Νάταλι Θάνου με τον μάνατζέρ της, η Σόφη Πασχάλη, η Μαρία Καλάβρια - Φάις, η Ειρήνη Πασχαλέρη και η «καυτή» χορεύτριας Αναστασία, ενώ... γυμναστική στην Φτελιά έκαναν η από στιγμή σε στιγμή μανούλα Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της Νεκτάρτιος Νικολόπουλος.

Τα σοκάκια του νησιού «στέναξαν» επίσης από τους επώνυμους, που δεν παρέλειψαν να κάνουν τις βόλτες τους στα Ματογιάνια και την Μικρή Βενετία.

Εξάλλου, παντού υπάρχει ένας παπαράτσι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top