Παντρεύεται σήμερα ο Γιώργος Λεμπέσης

Οι λεπτομέρειες και οι εκπλήξεις του γάμου

Παντρεύεται σήμερα ο Γιώργος Λεμπέσης

Στο club των παντρεμένων θα περάσει σε λίγες ώρες ο Γιώργος Λεμπέσης, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του, Σοφία Τραντίδου, έπειτα από 8 χρόνια σχέσης! Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα του Star για τα συναισθήματά τους και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

Η τελετ�� θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, με κουμπάρους τον σπορτκάστερ Γιώργο Μαζοκοπάκη και την σύζυγό του, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι στο «Messiah».

Tο ζευγάρι γνωρίστηκε κατά την διάρκεια ενός πάρτι ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης. Η γλυκιά Σοφία, καθηγήτρια Γερμανικών τώρα - ραδιοφωνική παραγωγός τότε, «μάγεψε» τον Γιώργο.

Έτσι, ο τραγουδιστής θα της αφιερώσει ένα καινούργιο τραγούδι του, με τίτλο «Μαγεμένο Νησί», σε στίχους Μιχάλη Αβατάγγελου και μουσική δική του. «Θα ζούμε εγώ κι εσύ, μες στο μαγεμένο σου νησί», λέει μεταξύ άλλων στους στίχους.

Όπως αποκάλυψε η Σοφία στην κάμερα του Star, το νυφικό είναι της Μαρίας Κονίδη και είναι όπως ακριβώς το ήθελε, ενώ ο Γιώργος θα φορέσει το κλασσικό γαμπριάτικο.

Επίσης, το ζευγάρι έχει ετοιμάσει μία έκπληξη στους καλεσμένους του, εμπνευσμένη από γάμους του Εξωτερικού.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, Γιώργος και Σοφία δήλωσαν πως δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι παντρεύονται. «Ένα σχετικό άγχος υπάρχει, αλλά όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος;

Αν ο Γιώργος δεν κανονίσει κάποιες εμφανίσεις στην Κύπρο, θα βρεθούν σε κάποιο νησί!

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top