Α. Τότσικας: «Έχει πλάκα να με θεωρούν sex symbol»

Μία cool συνέντευξη με τον cool Απόστολο

Α. Τότσικας: «Έχει πλάκα να με θεωρούν sex symbol»

Για την αναγνωρισιμότητα, την τηλεόραση, την οικονομική κρίση και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας στο περιοδικό Down Town.

Ο Αποστόλης λοιπόν, τον οποίο έχουμε καιρό να δούμε στην τηλεόραση λέει ότι ποτέ δεν έχει παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας.

«Ποτέ δεν έχω αποδεχτεί όλο αυτό που γίνεται με την αναγνωρισιμότητα και νομίζω ότι ποτέ δε θα με μάθουν οι άλλοι πραγματικά, το ποιος είμαι και τι νιώθω στην ουσία μου. Έτσι κι αλλιώς δεν έπαιξα ποτέ αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα να το παίζω και δε θέλω να μάθω κιόλας, δε με αφορά όλο αυτό που γίνεται σε σχέση με το γύρω γύρω της δουλειάς μου», λέει.

Πάντως αν και τα κοριτσάκια παθαίνουν πλάκα μαζί του, ο ίδιος λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι ακραίο που να τον φέρει σε δύσκολη θέση.

«Ερχόταν θυμάμαι μια κοπέλα κάποτε στο θέατρο, η οποία μου έφερνε ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, διάφορα πράγματα και από ένα σημείο και μετά αισθανόμουν άβολα. Αυτό όμως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Το αντιμετώπιζα όσο πιο κουλ μπορούσα γιατί δεν ήθελα να πληγώσω έναν άνθρωπο», παραδέχεται.

Από ότι φαίνεται ο Αποστόλης τα αντιμετωπίζει όλα πολύ cool! Ακόμα κι εκείνους που κατά καιρούς τον είχαν κατηγορήσει ότι έχει καβαλήσει καλάμι.

«Πάντα κάτι θα βρουν να πουν, δεν με νοιάζει όμως όσα κι αν λέγονται για μένα. Δεν με θυμώνουν. Απλά θεωρώ ότι υπήρχε μια μεγάλη δόση υπερβολής σε όλα αυτά. OK όμως, δεν έγινε και τίποτα. Δεν κάνω και καμιά φοβερή δουλειά, δεν είμαι γιατρός που να εξαρτώνται από μένα οι ζωές των άλλων ανθρώπων και επομένως θα έπρεπε να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λέγονται για μένα ή σε αυτά που κάνω», λέει.

Τόσο cool είναι μάλιστα που ούτε η οικονομική κρίση τον έχει προβληματίσει, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συναδέλφων του.

«Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου. Εγώ είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που είμαστε νέοι θα βρούμε κάτι να κάνουμε σε σχέση με άλλα μέσα της δουλειάς μας, όπως στον κινηματογράφο ή το θέατρο. Η τηλεόραση τελείωσε, δεν βλέπω κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι θα γίνει κάτι φοβερό σε σχέση με τη συνέχεια σ’ αυτήν».

Αντίθετα όμως στις σχέσεις του, ο Αποστόλης δεν είναι και τόσο χαλαρός, όπως παραδέχεται είναι πολύ ζηλιάρης.

«Πάντα ζηλεύω. Θεωρώ γελοίο να λέμε ότι δεν ζηλεύουμε, όλος ο κόσμος ζηλεύει, είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να αποφύγεις, είτε είσαι καλός άνθρωπος είτε κακός. Η ζήλεια σημαίνει ενδιαφέρον για τον άλλον», τονίζει.

Όσο για το χαρακτηρ��σμό sex symbol που του έχουν αποδώσει δεν τον χαλάει καθόλου.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ουσιαστικά δεν μου δίνει κάτι παραπάνω από αυτό που θέλω να κάνω, αν και είναι ευπρόσδεκτο, έχει πλάκα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top