Προσπαθεί να καλμάρει τους οπαδούς ο Ρέμος

Προγραμματίζουν πορεία στην αποψινή του πρεμιέρα

Προσπαθεί να καλμάρει τους οπαδούς ο Ρέμος

Να αποφύγει τα ευτράπελα στην αποψινή του πρεμιέρα προσπαθεί ο Αντώνης Ρέμος. Με ανακοίνωσή του επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, καθώς οπαδοί του Ηρακλή έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση και πορεία προς το νυχτερινό κέντρο για να του ζητήσουν εξηγήσεις!

«Δεν ήρθα στη Θεσσαλονίκη ούτε να λύσω διαφορές για την ομάδα που αγαπώ ούτε για να ασκήσω με έπαρση το επάγγελμα μου. Ήρθα να εργαστώ και να καλύψω τις επιπλέον υποχρεώσεις που υποσχέθηκα για τον Ηρακλή για ακόμη μία φορά», αναφέρει ο τραγουδιστής.

Βέβαια, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν φαίνεται να συμμερίζονται το... «σεμνά και ταπεινά» και ετοιμάζονται για την πορεία τους από το Ιβανώφειο (20:00), διαμηνύοντας στον Ρέμο «καρδιά μου μην ανησυχείς, δεν θα μπορέσεις να κρυφτείς», παραφράζοντας το τραγούδι του!

«Εντός της επόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθώ», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε blog οπαδών του Ηρακλή και προσθέτει ότι επέλεξε τον δρόμο της σιωπής ώστε η αγαπημένη του ομάδα να προετοιμαστεί με ησυχία και συγκέντρωση.

Για να δούμε τι θα δούμε απόψε το βράδυ λοιπόν...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top