Πρεμιέρα Ρέμου με... πορεία διαμαρτυρίας

«Θερμή» υποδοχή από φιλάθλους του Ηρακλή

Πρεμιέρα Ρέμου με... πορεία διαμαρτυρίας

«Καρδιά μου μην ανησυχείς... δεν θα μπορέσεις να κρυφτείς», διαμηνύουν στον Αντώνη Ρέμο παραφράζοντας το γνωστό σουξέ του οι φίλαθλοι του Ηρακλή! Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκινά την Παρασκευή εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και η πρεμιέρα αναμένεται πρωτότυπη και επεισοδιακή!

Πρώτη φορά θα δούμε σε πρεμιέρα νυχτερινού σχήματος να γίνεται πορεία με αυτοκίνητα και μηχανές, όχι από τους θαυμαστές του τραγουδιστή που θα συρρεύσουν να τον δουν από κοντά, αλλά από οργανωμένους φιλάθλους του Ηρακλή που του τα έχουν μαζεμένα...

Ο Αντώνης Ρέμος διατέλεσε πρόεδρος της ομάδας, θέση από την οποία έφυγε με τα οικονομικά σε δεινότατη κατάσταση. Αν και το περιβάλλον του λέει πως ο τραγουδιστής έδωσε τα πάντα για τον αγαπημένο του Ηρακλή και τελικά μπήκε σόλο μέσα, οι φίλαθλοι έχουν άλλη άποψη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων «Αυτόνομη Θύρα 10», οι οπαδοί του Ηρακλή θα συγκεντρωθούν στις 20:00 της Παρασκευής στο «Ιβανώφειο» και θα κάνουν πορεία μέχρι το νυχτερινό κέντρο, στην περιοχή του αεροδρομίου.

«Ο βασικός υπαίτιος όλης αυτής της κατάστασης σε μια κίνηση αλαζονείας αλλά και ασέβειας αποφασίζει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όχι για να δώσει λύση στα προβλήματα του Ηρακλή, αλλά για να εμφανιστεί στα μπουζούκια. Η κίνηση αυτή μπορεί να ερμηνευτεί μόνο σαν πρόκληση και έτσι θα αντιμετωπιστεί... πάμε όλοι μαζί να ζητήσουμε απαντήσεις από αυτόν που πραγματικά τις χρωστά!», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, πάντως, το αυτάκι του τραγουδιστή δεν φαίνεται να ιδρώνει... Συνεχίζει απτόητος τις πρόβες του, αλλά και τα σαλιαρίσματα με τον νέο του έρωτα, την Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία εξακολουθεί να γεμίζει τις σελίδες των περιοδικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top