«Η Καγιά με έστειλε στο νοσοκομείο»

Νέα καταγγελία για το ριάλιτι μοντέλων

«Η Καγιά με έστειλε στο νοσοκομείο»

Την καταγγελία ότι η Βίκυ Καγιά την έστειλε με την συμπεριφορά της στο νοσοκομείο έκανε το μοντέλο Σέλμπι Χουγένκα.

Όπως δήλωσε, τόσο η ίδια όσο και στενός συγγενής της, η Χουγένκα μετά την απόρριψή της από το ριάλιτι μοντέλων έπαθε νευρικό κλονισμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Το τι λέει, δε, για την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, δεν περιγράφεται. «Το δήθεν μοντέλο Βίκυ Καγιά μου ανακοίνωσε πως δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά και πως είμαι μόνον για διαφημίσεις. Απ’ ό,τι φαίνεται σ’αυτό το ριάλιτι δεν θέλουν να έχουν ωραίες κοπέλες αλλά αυτές με τις οποίες θα κάνουν τη δουλειά τους. Γι’αυτό πιστεύω πως μου έγινε σαμποτάζ».

Το ότι οι κριτές υποδεικνύουν στα κορίτσια τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, η Σέλμπι το θεωρεί… καθοδηγημένο και στημένο σόου. «Οι κριτές αλλά και η παρουσιάστρια θέλουν να καθοδηγούν τα μοντέλα. Μας έλεγαν ακριβώς τι πρέπει να λέμε και τι να κάνουμε. Τα πάντα είναι καθοδηγούμενα και στημένα».


Οσο για την μετριοφροσύνη της; Η δήλωσή της τα λέει όλα: «Ημουν στο πρώτο γύρισμα που έγινε με τα κορίτσια που επέλεξε η παραγωγή για να μπουν στο σπίτι. Ημουν ανάμεσα στις καλύτερες. Δεν υπήρχε λόγος να με απορρίψουν. Εξάλλου έχω συμμετάσχει σε διάφορες καμπάνιες γνωστών οίκω�� μόδας, αλλά και σε επιδείξεις μόδας».


Εμ, γι’αυτό την απέρριψαν… Επειδή ήταν έμπειρη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top