«Πόλεμος» κυριών στην ελληνική showbiz

Ποιά κατηγορεί ποιά ότι πάει ακάλεστη για την δημοσιότητα;

«Πόλεμος» κυριών στην ελληνική showbiz

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz και είμαστε ακόμα στην αρχή... Η γνωστή κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη κατηγορεί την Βάνα Μπάρμπα πως είναι αδίστακτη με την δημοσιότητα και, μάλιστα, πάει ακάλεστη σε κοσμικά events και κάνει κολλάζ με φωτογραφίες της!

Στην στήλη της στο περιοδικό «Life & Style», η Χριστίνα Πολίτη αναφέρεται σε πάρτι που έκανε το 2000 στη Σαρδηνία ο γνωστός κοσμικός Φαουάζ Γκρουόζι στη Σαρδηνία και «αδειάζει» την γνωστή ηθοποιό.

Πού το θυμήθηκε 10 χρόνια μετά αναρωτιέστε; Ε, ο κοσμικός και η Καρολίν Σόιφελε ήρθαν για λίγες ημέρες στην Μύκονο και η κα. Πολίτη περιγράφει τον διάλογο που είχε με τον Δημήτρη Κυριαζή, δεξί χέρι των οίκων των VIP επισκεπτών.

«Δεν μπορ��ίς να φανταστείς πόσο ενοχλήθηκε ο Φαουάζ από μια είδηση υποτιθέμενης φιλοξενίας, όσο και για τις φωτογραφίες που έδωσε η Βάνα από το γενέθλιο πάρτι του στο Cipriani», φέρεται να είπε στην κοσμικογράφο ο κ. Κυριαζής, προσθέτοντας πως ο ίδιος δεν είδε την ηθοποιό εκείνη την ημέρα.

«Τον διαβεβαίωσα πως η Βάνα είναι ικανή να τα κάνει όλα, εκτός από κολλάζ, και πως προφανώς θα την είδε, θα του είπε πως είναι και εκείνη στη Μύκονο και πως με την πολυκοσμία και το κέφι δεν θα της πολυέδωσε σημασία», γράφει η κα. Πολίτη.

Η συνέχεια της στήλης είναι εξίσου «ζουμερή»: «ρώτησα τον Φαουάζ αν είδε την Βάνα εκείνη την ημέρα και μου απάντησε πως "ναι την είχα δει και εκείνη και τον πρώην της στο Σεν Τροπέ και το Μόντε Κάρλο". Κάτι μου ακούστηκε περίεργο στο πρόγραμμα της Βάνας και του πρώην της και δεν άργησα να καταλάβω ότι δεν εννοούσε την Βάνα, αλλά την Ιβάνα - εκείνη του Τραμπ».

Μάλιστα, η κοσμικογράφος αναφέρει ότι η Βάνα έχει διαδόσει πως στο εν λόγω πάρτι την κυνηγούσε από πίσω επί δύο ημέρες ο... Κέβιν Σπέισι, τον οποίο η ηθοποιός συμβούλευσε να μην απαρνηθεί το Hollywood που τον καθιέρωσε για να κάνει θέατρο στο Λονδίνο. «Ξέρεις, συμβουλές της Βάνας», προσθέτει με αρκετή δόση ειρωνείας.

Προς το παρόν η ηθοποιός δεν έχει απαντήσει, όμως, η συνέχεια του «πολέμου» αναμένεται με ενδιαφέρον...

Η φωτογραφία δημοσιεύεται στη στήλη της κα. Πολίτη και δείχνει την ηθοποιό με τους drag γενέθλιους αγγέλους στο πάρτι της Σαρδηνίας ως δείγμα του... κολλάζ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top