Από την Ωνάση στον Αρμάνι τα Σύβοτα

Deal 5 εκατομμυρίων για «παράδεισο» 160 στρεμμάτων

Από την Ωνάση στον Αρμάνι τα Σύβοτα

Στα χέρια του Τζόρτζιο Αρμάνι πέρασαν 160 στρέμματα στα Σύβοτα, μέρος της κληρονομιάς της Αθηνάς Ωνάση, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως σας είχαμε γράψει προ μηνών, ο Ιταλός σχεδιαστής προτίθεται να δημιουργήσει τουριστικό συγκρότημα, ενώ φέρεται να έχει αγοράσει κι άλλη έκταση στη Λευκάδα.

Η έκταση που πούλησε η χρυσή κληρονόμος περικλείει έναν πανέμορφο κόλπο και μια παρθένα έκταση.

Η επαφή των δύο πλευρών έγινε μέσω ισχυρού οικονομικού παράγοντα της Θεσπρωτίας, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον Αρμάνι και γνώριζε πως ο μετρ της μόδας αναζητά μια κα��ή επένδυση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά ζητούσε 6 εκατομμύρια, όμως, μετά από «παζάρι» η τιμή έπεσε κατά 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Ο Αρμάνι μαγεύτηκε. Πίστευε ότι βρισκόταν στον παράδεισο. Αγνάντευε με την ώρα τη θάλασσα και δρομολόγησε τις επιθυμίες του να την κάνει δική του. Μάλιστα, επιστράτευσε και γερμανικό όμιλο στον οποίο είναι μέτοχος, για να επιτύχει το σκοπό του», περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στην εφημερίδα «Espresso».

Κατά πληροφορίες, Ιταλοί τεχνικοί, μηχανικοί και αρχιτέκτονες βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να μελετήσουν και να αποφασίσουν για την τελική μορφή της επένδυσης.

Ο Αρμάνι φαίνεται διατεθειμένος να δημιουργήσει ένα πρότυπο τουριστικό συγκρότημα με μεζονέτες, στούντιο, πισίνες, εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα, κομμωτήρια, στούντιο ομορφιάς και χαλάρωσης, που θα λειτουργεί και τους δώδεκα μήνες του χρόνου.

Προ μηνών, η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ανέφερε πως ο μετρ έχει ήδη αγοράσει από ιδιώτες άλλα 60 στρέμματα στην περιοχή Λειψόπυργος ή Άμουσο της Λευκάδας, που είναι όμορη στα Σύβοτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο του mylefkada!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top