Έγκυος ξανά η Eva Herzigova!

Πήγε σε μαγαζί με βρεφικά και το... επιβεβαίωσε

Έγκυος ξανά η Eva Herzigova!

Τον πελαργό για δεύτερη φορά περιμένει η Eva Herzigova, που ανακοίνωσε τα γεννητούρια σε... μαγαζί με βρεφικά όπου πήγε για να ψωνίσει!

Η 37χρονη Τσέχα καλλονή είναι ζευγάρι με τον Ιταλό επιχειρηματία Gregorio Marsiaj από το 2001 και έχουν αποκτήσει τον 3 ετών σήμερα George.

Φορώντας γκρι μπλέιζερ πάνω από ένα κομψό μαύρο φόρεμα και με μαύρες μπότες, η Eva βρέθηκε στο κατάστημα «Bonpoint» του Λονδίνου, όπου διάλεξε ρουχαλάκια, παιχνίδια και είδη για τον εξοπλισμό του παιδικού δωματίου.

��ο μοντέλο ανακοίνωσε περιχαρής στο προσωπικό ότι είναι 4 μηνών έγκυος και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα χαρίσει στον George ένα αδερφάκι.

«Εγώ και ο Georgio είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα υπέροχα νέα! Ο γιος μας γίνεται ακόμα πιο γλυκός όταν ρωτά διάφορα για το μωρό και μιλά στην κοιλιά μου», δήλωσε η Eva σε περιοδικό επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, πρόσθεσε: «είναι περήφανος και το εκφράζει. Μου λέει "έχω την πιο όμορφη οικογένεια, είσαι η πιο υπέροχη μητέρα και είσαι πολύ όμορφη". Είναι πολύ ανεβαστικό».

Πάντως, το μοντέλο έχει αποδείξει ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ, αφού τον Φεβρουάριο του 2007, όταν περίμενε το πρώτο της παιδί, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή για το «Vanity Fair»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top