Din-Dan... Οι καμπάνες χτυπο��ν για τον Λάκη Γαβαλά...

Φτερά και πούπουλα στο νέο κατάστημα του σχεδιαστή

Din-Dan... Οι καμπάνες χτυπούν για τον Λάκη Γαβαλά...

Από κόσμο που λατρεύει την μόδα και το στιλ κατακλύστηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/10) η οδός Τσακάλωφ. Λαμπεροί καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Λάκη Γαβαλά, στα εγκαίνια του καταστήματος που δημιούργησε σε μία συνεργασία- έκπληξη με τους διάσημους σχεδιαστές του Οίκου D-squared, Din και Dan. Για μία ακόμη φορά, ο σχεδιαστής έδωσε μαθήματα στιλιστικής συμπεριφοράς, αποδεικνύοντας ότι είναι το απόλυτο fashion icon: Στενό παντελόνι, μπότες ιππασίας και τσαντάκι για άνδρες (για τα απολύτως απαραίτητα) συνέθεταν την εμφάνισή του.

Ανάμεσα σε πολλούς άλλους, το παρών έδωσαν η Κατερίνα Λέχου, η Ναταλία Δραγούμη, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Τάμτα, η Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούριου, και πλήθος κόσμου.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την απαστράπτουσα Τζένη Μπαλατσινού, η οποία εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μίντι μαύρο φόρεμα με φτερά στο στήθος, δερμάτινα peep toes, τέλειο πεντικιούρ σε μπορντώ φθινοπωρινό χρώμα, κλασικό τσαντάκι ώμου τύπου channel με αλυσίδα, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα «σπαστά» σε στιλ vintage, δεκαετίας ’50. «Γι’αυτό που κάνουν, οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές», δήλωσε για τους τρεις σχεδιαστές η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου.

Εξίσου λαμπερή, με μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με τιράντες, σακάκι με στρας και κατακόκκινο κραγιόν ήταν η παρουσία της Δέσποινας Βανδή, που παρά το γεγονός ότι… βρεχόταν, δέχθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους. «Εκτιμώ πάρα πολύ τον Λάκη, ήταν αδύνατον να μην είμαι εδώ αυτή την ημέρα», δήλωσε η τραγουδίστρια που έφυγε εσπευσμένα για να προλάβει τις πρόβες της στo νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται από τις 22 Οκτωβρίου.

Λίγη ώρα αργότερα, ένα άλλο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν δεκάδες φορές. Ηταν ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος αν και κινείται κυρίως στον χώρο του αθλητισμού, παρακολουθεί και ακολουθεί πιστά οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα μόδας. Αρκεί να αναφέρουμε ότι φορούσε... χρυσό σακάκι!

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ξεχωριστοί , είναι κάτι πολύ φρέσκο, άμεσο, αλλά καθημερινό επίσης», δήλωσε η πάντοτε εκκεντρική Τάμτα, που εμφανίστηκε με ένα τακούνι σε σχήμα ελεφαντόδοντου, (μην σας πετύχει με αυτό), ενώ η Καίτη Γαρμπή ανέφερε ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι πολύ καλός της φίλος και πάντοτε όταν έχει χρόνο προσπαθεί να τον βλέπει.

«Το φόρεμα που φοράω είναι του Λάκη και δυσκολεύτηκα να το φορέσω γιατί δεν μπορούσα να το κουμπώσω! Να φανταστείτε πήρα τηλέφωνο την μαμά μου για να έρθει στο σπίτι μου και να με… κουμπώσει!», αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alter Πολύ Μπλα Μπλα Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η νέα κολεξιόν του Λάκη Γαβαλά για το φθιμόπωρο και τον χειμώνα 2010-2011 είναι εμπνευσμένη από την Μελίνα Μερκούρη. Το κατάστημα που άνοιξε με τους δύο σχεδιαστές ήλθε μετά από γνωριμία 14 ετών ανάμεσά τους, ενώ τα κοινά επαγγελματικά τους σχέδια επεκτείνονται συνεχώς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top