Μπουρδούμης - Μποφίλιου: 4 μήνες μαζί!

New love in town...

Μπουρδούμης - Μποφίλιου: 4 μήνες μαζί!

Εδώ και περίπου 4 μήνες είναι ζευγάρι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Νατάσα Μποφίλιου! Μετά την υπερέκθεση που πήρε η ��χέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, ο γνωστός ηθοποιός κρατά χαμηλούς τόνους και αφήνει μακριά από τα (πολλά) φλας τον δεσμό του με την ερμηνεύτρια.

Αλέξανδρος και Νατάσσα είναι μαζί από το καλοκαίρι, οπότε και αρκετά ήταν τα βλέμματα που τους είχαν δει μαζί κυρίως σε περιοχές της περιφέρειας, όπου ο ηθοποιός έκανε περιοδεία με την παράσταση «Λοκαντιέρα».

Την περασμένη Παρασκευή, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον 33χρονο ηθοποιό και την 27χρονη αγαπημένη του σε κοινή έξοδο για καφεδάκι.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων και, συγκεκριμένα, σε καφετέρια επί της οδού Μαυρομιχάλη. Μετά τον καφέ, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι έκαναν βόλτα στους δρόμους της περιοχής.

«Η προσωπική ζωή είναι προσωπική. Δεν μπορείς, όμως, να είσαι συνεχώς κλεισμένος σε ένα μέρος. Έχεις ανάγκη και τις κοινωνικές συναναστροφές... Όταν θέλω να διασκεδάσω θα βγω έξω. Πάντα ήμουν διακριτικός σε αυτά τα θέματα και έτσι συνεχίζω», δήλωσε πρόσφατα ο Αλέξανδρος.

Διακριτικά, ξε-διακριτικά, Αλέξανδρος και Νατάσσα θα συναντηθούν και επαγγελματικά, αφού στις 12 και 13 Οκτωβρίου συμμετέχουν σε παράσταση με βασικό υλικό τραγούδια και μουσικές από το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top