Πασίγνωστος ηθοποιός κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο

Γιατί δεν μπορεί να πληρώσει ούτε την δόση του δανείου του

Πασίγνωστος ηθοποιός κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο

«Αισθάνομαι ο γελοιοδέστερος, ο αθλιότερος των πολιτών. Υποτιμάται η νοημοσύνη μου, η ζωή μου η ίδια», δήλωσε ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός.


Οργισμένος για την πολιτική και κυρίως την οικονομική κατάσταση της χώρας και σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, κυρίως για την κακή οικονομική του κατάσταση, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης εξομολογήθηκε ότι μετά από τρεις μήνες προβών και έναν ολόκληρο μήνα παραστάσεων στην όπερα της Θεσσαλονίκης, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα 60 περίπου άτομα, δεν έχουν πληρωθεί για την δουλειά τους, κάτι που είχε άμεσες επιπτώσεις στις υποχρεώσεις τους που «τρέχουν».

Μιλώντας «έξω από τα δόντια», ο ηθοποιός ανέφερε ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδά του και κυρίως στην κάλυψη της δόσης του στεγαστικού δανείου που έχει πάρει, για δύο λόγους: Πρώτον διότι η δουλειά του βρίσκεται σε ύφεση, καθώς από τον περασμένο Ιανουάριο δεν έχει εργαστεί και δεύτερον γιατί το εστιατόριο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας δεν πηγαίνει καλά. Οπως είπε, εξαιτίας των αντικαπνιστικών μέτρων, η πελατεία έχει μειωθεί με αποτέλεσμα τα έσοδά του να λιγοστεύουν σε ανησυχητικό βαθμό. «Πρόκειται για μία αντικαπνιστική παπαρολογία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alter «Οσο υπάρχουν άνθρωποι». «Εδώ ο κόσμος έχει μεγαλώσει με έναν Κούρκουλο να έχει ένα τσιγάρο στο στόμα. Με μία Χρονοπούλου, το ίδιο. Εδώ είναι νταλκάνια. Δεν είναι ούτε Αγγλία, ούτε Σουηδία, ούτε Ολλανδία», είπε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα όσα δήλωσε στην συνέντευξή του σε σχέση με την προσωπική του ζωή. Επανέλαβε δε κάτι που έχει ξαναπεί: Ότι δηλαδή έχει φθάσει στο σημείο να σηκώσει το χέρι του και να χτυπήσει γυναίκα. «Μου είναι αδιανόητη η βία στο γυναικείο φύλο, αλλά ο θυμός δεν ξέρεις ποτέ που θα σε φθάσει. Μέσα σε μία σχέση μπορεί να οξυνθούν τα πράγματα. Είναι λογικό και επόμενο. Οι άνθρωποι που έχουν έντονα συναισθήματα μπορεί να φθάσουν σε αυτό το σημείο».

Οσο για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε με το σκάφος του που έμεινε ακυβέρνητο στον Ευβοϊκό κόλπο, αυτό στο οποίο αρκέστηκε ήταν να ευχαριστήσει τον ψαρά πο�� τον έσωσε, όταν το σκάφος του έμεινε ακυβέρνητο και ο ίδιος αναγκάστηκε να μείνει για αρκετές ώρες στο νερό, στους 14 βαθμούς κελσίου. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top