Ανδριανή Τσάφου: «εγώ δεν θα πήγαινα σε reality μοντέλων»

Τι λέει το ανερχόμενο μοντέλο για το χώρο της μόδας;

Η Ανδριανή Τσάφου είναι 22 χρονών, σπουδάζει Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας και αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα μοντέλα της χώρας. Έχοντας πρόσφατα στεφθεί «Playgirl 2010» στο διαγωνισμό «Playmate», λέει ότι πήρε μέρος στο διαγωνισμό «για την εμπειρία», καθώς: «ένας διαγωνισμός ομορφιάς δεν σου ανοίγει πόρτες και δεν σου εξασφαλίζει την καριέρα σου».


Το όμορφο μοντέλο, χαρακτηρίζει τον κόσμο της μόδας «λαμπερό» και θεωρεί πως «σου δίνει ευκαιρίες, αλλά στο χέρι σου είναι κατά πόσο θα τις εκμεταλλευτείς». Σε μια εποχή όμως που τα realityμοντέλων έχουν γίνει της μόδας εκείνη θα συμμετείχε σε ένα; «Εγώ δεν θα πήγαινα σε κάποιο realityμοντέλων. Δεν θα μπορούσα να κλειστώ μέσα σε ένα σπίτι και οι κινήσεις μου να γίνονται γνωστές απ΄όλους». Για το λόγο αυτό όπως λέει και η ίδια, αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα της απευθυνόμενη σε κάποιο πρακτορείο μοντέλων.


Στόχος τώρα της Ανδριανής είναι πέρα από τον κόσμο της ομορφιάς να ασχοληθεί και με τις σπουδές της: « Σκοπός μου είναι να τελειώσω τη σχολή μου, άσχετα αν δεν ασχοληθώ ποτέ με αυτό το αντικείμενο».


Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; Σκοπεύει να πάει στο εξωτερικό καθώς όπως λέει: «Θέλω να δοκιμαστώ και εκεί». Άλλωστε η Ανδριανή αγαπά τη δουλειά της, αλλά και όπως φαίνεται και η δουλειά της την… «αγαπάει».


Πηγή: Hello

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top