Ποιό ελληνικό δίδυμο ντύθηκε άλογο και ελάφι;

Tι είδαν τα ματάκια μας στην επίδειξη του Λάκη Γαβαλά

Ποιό ελληνικό δίδυμο ντύθηκε άλογο και ελάφι;

Μπορεί να μας χωρίζει ένας μήνας και κάτι από τα Χριστούγεννα, ωστόσο, κάποιοι βιάζονται για τις Απόκριες... Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά που στην επίδειξη μόδας του ντύθηκε άλογο, ενώ η guest της βραδιάς, Κατερίνα Στικούδη, εμφανίστηκε ως ελάφι!

Ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασε την κολεξιόν του για τον ερχόμενο χειμώνα σε γνωστό χώρο επί της οδού Πέτρου Ράλλη. Στην πασαρέλα δέσποζε μία μηλιά πίσω από την οποία έπαιζε μουσική ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ τις δημιουργίες του σχεδιαστή φόρεσαν μεταξύ άλλων η Μαρία - Λουίζα Βούρου και η Σίλβια Παπαδάκη.

Ανατρεπτικός όπως πάντα, ο Λάκης Γαβαλάς εμφανίστηκε με αλογοουρά λίγο πιο πάνω από τα οπίσθια, κάνοντας για ακόμα μία φορά τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοικτό... Βλέπετε, με αυτό τον τρόπο θέλησε να δώσει οικολογικό τόνο στην βραδιά, που είχε ως κεντρικό θέμα τους πρωτόπλαστους.

«Ντύθηκα άλογο γιατί τα άλογα έχουν μια αντοχή, καλπάζουνε, χορεύουνε, τρέχουνε και πηδάνε εμπόδια και όλα αυτά είναι μέσα στη ζωή», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Λάκης Γαβαλάς και με χιούμορ πρόσθεσε: «σαν άνθρωπος δεν πήρα κανένα βραβείο στη ζωή. Σαν άλογο μπορεί να το πάρω».

Μάλιστα, οι συνεργάτες του χτένισαν και... έβαλαν λακ (!) στην αλογοουρά πριν ο σχεδιαστής βγει από τα backstage για να παρακολουθήσει την παρουσίαση των ρούχων του.

Την επίδειξη άνοιξε η Κατερίνα Στικούδη που εμφανίστηκε με «καυτό» τοπ και σορτσάκι σε καφέ αποχρώσεις και μπότες, ενώ στο κεφάλι είχε... κέρατα ελαφιού! Κορμάρα η Κατερίνα, αλλά όχι και ελαφίνα!

Πάλι καλά που στην δεύτερη εμφάνισή της βγήκε ως Εύα, με καταπληκτική ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε το σέξι κορμί της...

Στην λαμπερή και εντυπωσιακή επίδειξη βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Βίκυ Καγιά, Τζένη Μπαλατσινού, Μάκης Τσέλιος, Γωγώ Μαστροκώστα, Ιωάννα Σουλιώτη, Μαρία Ιακώβου, Γιώργος Σατσίδης, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τάμτα, Σπύρος Σούλης, Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Θέλξη, Hλίας Βρεττός και Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top