«Η περιπέτειά μου με θαυμάστρια σε ασανσέρ»

Ποιος ηθοποιός αισθάνεται σαν τον... Ονούρ;

«Η περιπέτειά μου με θαυμάστρια σε ασανσέρ»

Η γοητεία του, η χροιά της φωνής του, αλλά και οι ρόλοι του ως ωραίου και πάντοτε μοιραίου άντρα, τον έχουν καταστήσει έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο ελκυστικούς ηθοποιούς των τελευταίων 30 ετών. Όμως, αυτόν τον καθωσπρεπισμό, τον έχει ανατρέψει ποτέ στην ζωή του ο… Γρηγόρης Βαλτινός;

«Έχω πάει στα μπουζούκια και έχω χορέψει και ζεϊμπέκικο. Στο γήπεδο δεν πάω, γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Συνήθως εάν με δείτε στον δρόμο, θα είμαι σπορ ντυμένος. Πριν από 20 χρόνια, ήμουν στο Λονδίνο και νόμιζα ότι μπορούσα, επειδή δεν με ήξεραν, να κάνω διάφορες γελοιότητες στον δρόμο. Έκανα ό, τι σαχλαμάρα μου κατέβαινε, έκανα τούμπες, γελούσα δυνατά. Δεν σταμάτησα ούτε στο λόμπι του ξενοδοχείου, θεωρώντας ότι δεν με ξέρει κανείς. Μπαίνοντας στο ασανσέρ για να ανέβω στο δωμάτιό μου, μία κυρία μου είπε: Αχ κύριε Βαλτινέ, πόσο σας αγαπώ και σας θαυμάζω! Ήταν ελληνίδα. Τότε αποφάσισα να είμαι κόσμιος και στο εξωτερικό. Άλλωστε πρέπει να σας πω πως σήμερα παίζονται στο εξωτερικό , μέσω δορυφόρου, τα σήριαλ που έχω κάνει, και απ’ ό,τι μαθαίνω γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Μπορώ να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Αυστραλία και να βγω. Αισθάνομαι σαν τον Ονούρ του Καναδά!»

Οσο για το εάν έχει πλακωθεί ποτέ για μία γυναίκα; Δεν έχω φτάσει στο σημείο να πλακωθώ για μία γυναίκα, αλλά έχω υπερασπιστεί πολλές φορές γυναίκες στην ζωή μου, ακόμη και από τους συντρόφους τους. Όταν ο άλλος αισθάνεται ανώτερο φύλο που μπορεί να ταπεινώνει το κατώτερο, μου γυρνάει το ασπράδι του ματιού μου.

«Έχετε φτάσει στα άκρα για έναν μεγάλο έρωτα;», ρωτήθηκε. «Όχι, θα ήμουν φυλακή σε αυτήν την περίπτωση. Έχω πάρει το αεροπλάνο για να δω μία κοπέλα που ήταν σε άλλη χώρα, αλλά δεν το θεωρώ κάτι σπουδαίο ή ακραίο».

Η άποψή του για τον γάμο είναι πολύ συγκεκριμένη. «Ο γάμος πρέπει να αντικαταστήσει τη νεανική ορμή με φροντίδα και αγάπη, χωρίς να λείπει όμως το ερωτικό στοιχείο. Αν το τελευταίο απουσιάζει, ο γάμος γίνεται συμφέρον, εταιρεία. Είναι σαν να ενώνονται δύο περιουσίες ή δύο επαγγέλματα».

Στο έργο του Αρθουρ Μίλερ «Ψηλά απ’ τη γέφυρα», το οποίο ανεβάζει για δεύτερη χρονιά, ο Γρηγόρης Βαλτινός υποδύεται τον λιμενεργάτη Εντι Καρμπόνε που ερωτεύεται την ανιψιά του. Το έργο θα παίζεται στο θέατρο Βρετάνια μέχρι τον Ιανουάριο και στην συνέχεια θα ανέβει στο θέατρο Αριστοτέλειο στην Θεσσαλονίκη και θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.

Πηγή: Περιοδικό People

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top