Μυστικός γάμος άσσου των γηπέδων με ηθοποιό

Μάθετε ποιό ζευγάρι Ελλήνων σταρ παντρεύτηκε κρυφά!

Μυστικός γάμος άσσου των γηπέδων με ηθοποιό

Υπό άκρα μυστικότητα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος! Ο γάμος του άσσου των γηπέδων και της ηθοποιού έγινε στο Τολό, μία εβδομάδα μετά την δημοσίευση της αναγγελίας σε εφημερίδα του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το μυστήριο τελέστηκε στις 6:00 το απόγευμα στο εκκλησάκι των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Καραφωνήσι, ενώ ακολούθησε γεύμα στο εξοχικό του ζευγαριού στο Τολό που έχει ��έα το εκκλησάκι.

Παρόντες στο μυστήριο ήταν μόνο ο κουμπάρος και ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος.

Το νυφικό ήταν μπλε ρουά με μεταλλικές παγετές και τον έναν ώμο ακάλυπτο, δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, ενώ το γαμήλιο look συμπλήρωσαν βέλο στο ίδιο χρώμα με φτερά στρουθοκαμήλου και γούνα.

Ο γαμπρός φόρεσε κουστούμι σε μεταλλικό ανθρακί και πουκάμισο ασορτί με το χρώμα του νυφικού. Μάλιστα, ο μικρός Χρήστος ήταν ντυμένος με τα ίδια ρούχα που φορούσε ο Τάσος!

Η Νένα έφτασε στο εκκλησάκι με καΐκι, όπου την υποδέχθηκαν ο γαμπρός, ο γιός της και ο κουμπάρος, ο οστεοπαθητικός γιατρός και καλός φίλος της νύφης Αντώνης Αγαπίου.

Ο στολισμός της εκκλησίας θύμιζε το «πλοίο της αγάπης» με ιβουάρ «πινελιές», ενώ οι μπομπονιέρες ήταν φτιαγμένες από ιβουάρ τούλι με μπλε κορδέλα.

Νένα και Τάσος έκαναν πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων τους χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

«Δεν έχει σημασία αν παντρευτήκαμε ή θα παντρευτούμε. Ο Τάσος είναι ο άνδρας μου και λέγομαι πια Νένα Μητροπούλου», είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό «Life & Style» η μελαχρινή ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top