Επιτέλους! H Φαίη παραδέχεται την εγκυμοσύνη της

Δείτε τι είπε το ζευγάρι στον Τάκη Ζαχαράτο

Επιτέλους! H Φαίη παραδέχεται την εγκυμοσύνη της

Λίγο τα σχόλια, λίγο το πουκαμισάκι που αφήνει την φουσκωμένη κοιλιά της να φαίνεται, λίγο που έφτασε ο καιρός, ,βοήθησε και η άνεση με τον Τάκη Ζαχαράτο και η Φαίη το είπε.

Πρώτη φορά το ζευγάρι της πρωινής εκπομπής του MEGA μίλησε για την εγκυμοσύνη της ξανθιάς παρουσιάστριας. Δεν είπε «είμαι έγκυος» η Φαίη, αλλά είναι σαν να το είπε. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας αφήσουμε τους πρωταγωνιστές να μιλήσουν.

Η είσοδος του Τάκη Ζαχαράτου στο στούντιο με μαξιλάρι στην κοιλιά, έκανε Γιώργο και Φαίη να σκάσουν στα γέλια και τότε άρχισε ο διάλογος. «Το έχω πει και δημόσια, αν υποτεθεί ότι η Φαίη είναι έγκυος , θα ήθελα να έρθω να κάτσω δίπλα σου ως ξανθιά», είπε ο showman στον Γιώργο Λιάγκα, για να εισπράξει την απάντηση. «Πότε τελειώνουν οι παραστάσεις σου; «, τον ρώτησε και συνέχισε «Ψήνομαι εγώ πάντως».

Η Φαίη χάρηκε και απευθυνόμενοι και στους δύο τους είπε «Και εγώ θα σας παρακολουθώ με αγάπη, από το σπίτι. Με το καλό… Δεν θα αγχώνομαι κιόλας θα σε αφήσω σε καλά χέρια» κατέληξε, μιλώντας στον σύζυγο της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top