Η φωτογράφηση της Campbell με... πτώμα!

Δείτε τις μακάβριες πόζες του 40χρονου μοντέλου

Η φωτογράφηση της Campbell με... πτώμα!

Να... σώσει την ψυχή της αποφάσισε η Naomi Campbell, μετά από τις δύο καταδίκες για επιθετική συμπεριφορά και τα «τραβήγματα» στην Χάγη για τα «ματωμένα διαμάντια». Το 40χρονο μοντέλο ανακοίνωσε ότι ασπάστηκε την Καμπάλα, ποζάροντας με... το άψυχο σώμα ενός άνδρα!

Η «μαύρη γαζέλα» πόζαρε για το περιοδικό «Interview» φορώντας δερμάτινα και χρυσό κολιέ, κρατώντας ανά χείρας το σώμα ενός άνδρα τίγκα στο αίμα και τα τατουάζ.

Παράλληλα με την πιο μακάβρια φωτογράφηση της καριέρας της, η Naomi έσπευσε να ανακοινώσει ότι θέλει να... ζήσει την ζωή της. «Θέλω απλά ��α ηρεμήσω. Θέλω απλά να ζήσω τη ζωή μου. Το μόνο που μπορείς να αλλάξεις στη ζωή σου είναι το είδος της ενέργειας που βάζεις στον εαυτό σου. Μόνο αυτό», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως η Καμπάλα την βοηθά σε αυτό.

Όπως επισημαίνει, ασχολείται με την μυστικιστική θρησκεία αρκετών επωνύμων (όπως οι Madonna, Britney Spears, Ashton Kutcher και Demi Moore) από το 2000, ωστόσο, τώρα αποφάσισε να αναλάβει πιο ενεργή δράση.

«Προσπαθώ. Δεν λέω ότι κάνω κάθε πράγμα σωστά, όμως προσπαθώ», προσθέτει η Naomi και μάλλον θα είναι θαύμα της Καμπάλα αν καταφέρει να τιθασεύει στον «άγριο» χαρακτήρα της!

Δείτε την μακάβρια φωτογράφηση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top