Μελέτη: Γιατί είπε το «ναι» στην πρόταση Μητσοτάκη για τις Ευρωεκλογές

«H ατζέντα που με ενδιαφέρει ήρθε στο τραπέζι, αναθεώρησα… »

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, κατά την έναρξη της χθεσινής εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Μελέτη: Με chic total white look στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η πρόταση έγινε μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της πρωινής της εκπομπής στο Mega.

Χείμαρρος η Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα αφήσω αυτήν την προσβολή να αιωρείται»

«Και βέβαια είχα άγχος, γιατί εκεί δεν ήταν μία παρουσίαση… ήταν μια αυτοπαρουσίαση και πάντα αυτό προκαλεί μία αμηχανία κι ένα άγχος. Είναι που θέλεις να πεις πολλά πράγματα μέσα σε ένα λεπτό κι αυτό δε γίνεται. Και είναι όλη η αμηχανία του πρωτόγνωρου που δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ κι ακόμη δεν ξέρω», είπε αρχικά στους συνεργάτες μετά την προβολή του αποσπάσματος της μικρής ομιλίας της κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Όταν ρωτήθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αν η πρόταση της έγινε από τον Πρωθυπουργό κι αν αυτή έγινε μετά την ενημέρωση των συντελεστών για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε καταφατικά, σημειώνοντας: 

«Δε θέλω να φαίνομαι και ασυνεπής. Τη μέρα που είχαμε μιλήσει για την ολοκλήρωση της εκπομπής, λίγο αργότερα έκανα κάποιες δηλώσεις στους φίλους δημοσιογράφους και είχα πει ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο. Και όντως έλεγα αλήθεια, γιατί μία προσεγγιστική που είχε γίνει πριν από κάποιους μήνες, αφορούσε σε άλλη ατζέντα, που δε θα επέλεγα ποτέ και είχα πει όχι.

Τώρα όμως που άλλαξαν τα δεδομένα, η ατζέντα που με ενδιαφέρει ήρθε στο τραπέζι, αναθεώρησα… Και ναι, έγινε αρκετά μετά, 3-4 μέρες μετά και τα δεδομένα είναι αυτά τα καινούργια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top