Πίτσα Παπαδοπούλου: «Δεν αγαπάω τη δουλειά μου, δεν μου άρεσε ποτέ»

Η εξομολόγηση για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον αδερφό της

Η Πίτσα Παπαδοπούλου περιέγραψε την οδύνη της οικογένειάς της, όταν συρμός του τραμ παρέσυρε και σκότωσε τον αδερφός της στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών. 

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Του χτύπησε τα χέρια και το διέλυσε το παιδί το τραμ»

«Η μαμά μου δούλευε και μας προσέχει η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν. Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή». 

Θρηνεί η Πίτσα Παπαδοπούλου: «Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»

«Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα φώναξε στη μαμά μου και της είπε “Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά», εξομολογήθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/3.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια αναφερόμενη στις μεγάλες συνεργασίες της και στις σημαντικές προσωπικότητες που την έχουν ακούσει, εκμυστηρεύτηκε πως αν και αγαπάει το τραγούδι, η δουλειά της δεν της άρεσε ποτέ.

«Βγήκα με τον Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με τη Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που από κάτω ήταν ο Ξαρχάκος κι η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα μόνο στις ταινίες. Δεν μου άρεσε ποτέ η δουλειά μου εμένα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα κι ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της ΕΡΤ. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top