Η Paris «γράφει» τις μηνύσεις στα παλιά της τα extension...

Πού εμφανίστηκε με παραπάνω κιλά και άφθονη...κυτταρίτιδα;

Η Paris «γράφει» τις μηνύσεις στα παλιά της τα extension...

Με παραπανίσια κιλά και άφθονη...κυτταρίτιδα εμφανίστηκε η Paris Hilton στο Μεξικό. Φορώντας λευκό μπικίνι, άσπρο σορτσάκι και ασορτί γυαλιά, η «χρυσή κληρονόμος» ζει ανέμελες στιγμές μαζί με τον σύντροφο της Σάμι Γουέϊτς, στο πανέμορφο Κάμπο Σαν Λούκας.


Ωστόσο, μπορεί η 29χρονη Paris να περνά ευχάριστα τις γιορτές, πίσω όμως στις Ηνωμένες Πολιτείες την περιμένει η «Hair-teck». Τι εστί «Hair-teck»; πρόκειται για την εταιρία η οποία είχε κυκλοφορήσει extensions με την υπογραφή «Paris Hilton». Τώρα, ζητά 70 εκατομμύρια δολάρια από την άτακτη Paris, καθώς όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της εταιρίας, η διάσημη κληρονόμος πληρώθηκε με 3,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αντί να εμφανιστεί με extensions της εταιρίας τους, εμφανίστηκε με άλλα αντίπαλης εταιρίας!


Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες, «καρφάκι δεν της καίγεται» της Paris που το μόνο που την νοιάζει, είναι το πώς θα εμφανιστεί μπροστά στους παπαράτσι που την κυνηγούν νυχθημερόν στο Μεξικό. Παρά τα περιττά κιλάκια και την εμφανή κυτταρίτιδα, η Hilton φροντίζει τα μαλλιά της, φοράει τα λευκά της και τους προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top