Της ψώνισε παπούτσια και τσάντες αξίας 260.000 ευρώ!

Aυτός είναι άντρας...

Της ψώνισε παπούτσια και τσάντες αξίας 260.000 ευρώ!

Όχι πείτε μου. Αν δεν είναι άντρας αυτός, που κάνει δώρα στην γυναίκα του μόνον για τις γιορτές, αξίας 260.000 ευρώ, τότε ποιος είναι;

Ο Jay z είχε τόσες δουλειές που δεν προλάβαινε να ψωνίσει για την αγαπημένη του Beyonce. Όταν όμως βρήκε χρόνο του έδωσε και κατάλαβε. Μπήκε μέσα στο κατάστημα μεγάλου Οίκου μόδας στην Νέα Υόρκη, κλείστηκε σε ένα prive δωμάτιο και ψώνισε για την αγαπημένη του πανάκριβες τσάντες, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ αξίας 260.000 ευρώ!

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα New York Post, ο ράπερ έμεινε τόσες ώρες μέσα στο κατάστημα, που παρήγγειλε μέχρι και φαγητό από το πλέον φημισμένο εστιατόριο της πόλης, το Νέλλος.

Θα μας πείτε, τι ανάγκη έχει ο Jay z; Μόνο για μια και μοναδική εμφάνισή του στα εγκαίνια καζίνο-ξενοδοχείου του Las Vegas την παραμονή της πρωτοχρονιάς, θα εισπράξει 760.000 ευρώ! Όμως και η Beyonce δεν πάει πίσω. Πρόσφατα του έκανε δώρο ένα σπορ αυτοκίνητο αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ! Ψιλοπράγματα δηλαδή…

Beyonce και Jay z αποτελούν το «χρυσό» ζευγάρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, με έσοδα που πέρυσι έφτασαν τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Μόνον η Βeyonce έχει πουλήσει συνολικά 11 εκατομμύρια αλμπουμ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Aυτοί δηλαδή τέτοια δώρα ανταλλάσσουν μεταξύ τους. Αν είναι δηλαδή έτσι, να γίνουμε φίλοι τους και μάλιστα άμεσα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top