Tης έβαλαν ψηφιακό μπικίνι!

Πώς το στρινγκ έγινε κανονικό μαγιό χωρίς να την αγγίξουν

Tης έβαλαν ψηφιακό μπικίνι!

Το είδαμε κι αυτό… και το θέμα είναι ότι η τεχνολογία προσφέρει πλέον τέτοιες δυνατότητες που ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα δούμε! Πάντως τα οπίσθια της Natalie Portman δεν θα τα δούμε σίγουρα.

Η διάσημη ηθοποιός με το εκπληκτικό κορμί πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία με τίτλο Your Highness. Σε κάποια σκηνή της ταινίας, η ηθοποιός εμφανίζεται με σούπερ σέξι μπικίνι, τι μπικίνι δηλαδή, κανονικό στρινγκ, το οποίο ο σκηνοθέτης φροντίζει να «αναδείξει» κατάλληλα.

Το μπικίνι μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα και στο διαφημιστικό trailer της ταινίας, το οποίο μόλις είδαν οι κριτικοί κινηματογράφου έπαθαν… συγκοπή.

Ζήτησαν λοιπόν από την παραγωγή να «μαζέψει» την σκηνή, κάτι όμως που ήταν εξαιρετικά δύσκολο, γιατί τα πλάνα ήταν αδύνατον λόγω σεναρίου να «κοπούν», ενώ οι συνθήκες για κάποιους λόγους δεν επέτρεπαν στους υπεύθυνους της ταινίας να ξαναγυρίζουν τα συγκεκριμένα αποσπάσματα.

Οι ειδικοί στον κινηματογράφο «τα έβαλαν» με την ταινία γιατί όπως υποστηρίζουν δεν είναι δυνατόν η ηρωίδα μιας ταινίας που θεωρητικά διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα να βγαίνει με τέτοιο μαγιό. Γιατί; Δεν φορούσαν τέτοια πράγματα νομίζετε στον Μεσαίωνα;

Σε κάθε περίπτωση, η τεχνολογία έκανε και πάλι το θαύμα της και το καυτό μπικίνι έγινε κανονικό μαγιό χωρίς να «ανοίξει μύτη»... φοβερό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top