Μ. Ιατρόπουλος: «τα τελευταία δύο χρόνια, με συντηρεί η γυναίκα μου»

«Στη ζωή μου έχω περάσει πολλές κακουχίες», λέει ο ηθοποιός

Μ. Ιατρόπουλος: «τα τελευταία δύο χρόνια, με συντηρεί η γυναίκα μου»

Για την τωρινή του οικονομική κατάσταση μίλησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, που πρόσφατα αποχώρησε από το ριάλιτι «Just the 2 Of Us», στο οποίο συμμετείχε με τη Φλώρα Θεοδώρου.


Ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε ότι οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι πολύ χαμηλές μιας και ανέκαθεν ζούσε φτωχικά και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι «να έχω χρήματα να συντηρώ την οικογένεια μου, τα παιδιά μου,τη γυναίκα μου και τα έξοδα μου», αν και τα τελευταία δυο χρόνια «με συντηρεί η γυναίκα μου».


Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, που όπως λέει «έχω περάσει πολλά βάσανα και κακουχίες στη ζωή μου», δεν δίστασε να ρίξει το φταίξιμο στον εαυτό του: «Οι κακουχίες είναι επιλογή μου. Πρέπει να έχουμε το ψυχικό σθένος να πληρώνουμε τις επιλογές μας».


Στην καθημερινότητα του, αποφεύγει να παίρνει συχνά το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του και επιλέγει τα μέσα μαζικής μεταφοράς: «Ζω στην πραγματικότητα. Κυκλοφορώ στο μετρό, και είμαι μέσα στον κόσμο. Αφουγκράζομαι και μυρίζω τα χνώτα του κόσμου».


Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για εκείνον μιας και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Το θέατρο είναι ένα θνησιγενές επάγγελμα. Τι σου μένει; To χειροκρότημα; Αυτό δεν τρώγεται».


Δείτε τι δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην εκπομπή «Κους-Κους»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top