Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Αρραβωνιάστηκαν;

Το μυστικό που κρύβει το δαχτυλίδι της Ελένης

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Αρραβωνιάστηκαν;

Μονόπετρο δεν είναι. Βέρα δεν είναι. Είναι όμως δαχτυλίδι που δεν φορούσε η Ελένη μέχρι σήμερα. Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο; Μήπως έχουν ήδη επισημοποιήσει την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Μέχρι και το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Ελένη δεν είχε τίποτα σε κανένα από τα δύο της χέρια. Σε κανένα δάχτυλο. Απόδειξη η πρώτη φωτογραφία που βλέπετε, στην οποία η Ελένη παρουσιάζει το εξώφυλλο του περιοδικού DownTown.

Μέχρι που το πρωί της Παρασκευής καλημέρισε το κοινό με ένα ολόχρυσο δαχτυλίδι με μία καρδιά στην μέση, που όμως ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα δεν είχε φορέσει.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσκεψή της με τον Μάκη Παντζόπουλο σε κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου, απ’ όπου άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει τι αγόρασαν και για ποιον, η Ελένη «έσκασε μύτη» με καινούριο δαχτυλίδι. Μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής της έστελνε φιλιά τους τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τα χέρια της, κάτι που έκανε ακόμη πιο εμφανές το χρυσάφι στο αριστερό χέρι της Ελένης. Είναι λοιπόν ένα από δαχτυλίδι που φόρεσε σήμερα η Ελένη; Είναι δώρο του Ματέο; ‘ Η μήπως αρραβωνιάστηκαν και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς; Όταν βέβαια η Ελένη έχει ήδη στα χέρια της το διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο, βγαίνει πλέον άνετα με τον Ματέο, δεν κρύβεται όταν «πέφτει πάνω» σε κάμερες και φωτογράφους και χίλια δυο άλλα , τότε όλα είναι πιθανά. Μέχρι να μας το πει κατάμουτρα. Ότι έχει προχωρήσει και επίσημα πλέον στην ζωή της. Σε μια κίνηση, που εάν και όποτε ισχύει, θα αποτελέσει ΤΟ γεγονός στην εγχώρια σοουμπιζ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top