Ελένη-Μάκης Παντζόπουλος: Που έτρωγαν μέχρι τις 2 το πρωί;

Νέες φωτό

Ελένη-Μάκης Παντζόπουλος: Που έτρωγαν μέχρι τις 2 το πρωί;

Έκανε ήδη την νέα αρχή στην ζωή της και δεν το κρύβει. Αν το πρώτο διάστημα που ήταν μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη εκνευριζόταν πολύ μόλις έβλεπε φωτογράφο, πλέον δείχνει χαλαρή και άνετη και δεν κρύβεται από κανέναν. Σημαντικό λόγο βεβαίως σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι πλέον έχει στα χέρια της επισήμως το χαρτί του διαζυγίου της από τον Γιάννη Λάτσιο.

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της βρέθηκαν στο εστιατόριο Coo, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου St George Lycabettous. Στην παρέα τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο αδελφός του αγαπημένου της και δύο ακόμη φίλοι τους.

Το μενού της βραδιάς περιελάμβανε ποικιλία από πιάτα της γιαπωνέζικης κουζίνας, η οποία είναι και η αδυναμία της παρουσιάστριας. Είναι τέτοια μάλιστα η αδυναμία της στο σούσι, που και το διάστημα που μόλις είχε χωρίσει από τον Γιάννη Λάτσιο, για σούσι (αλλά στο Κεφαλάρι) πήγαινε.

Οσοι είδαν το ζευγάρι από κοντά, είπαν ότι οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι, που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην επισημοποιήσουν την σχέση τους. Η Ελένη δείχνει να βασίζεται πλέον επάνω του σε όλα. Κάποια στιγμή, το κέφι «άναψε» τόσο πολύ, που η παρέα σηκώθηκε για χορό. Όλοι μαζί αποχώρησαν από το μαγαζί γύρω στις δύο τα ξημερώματα. Η Ελένη μπήκε στο αυτοκίνητο του Μάκη, ο οποίος την βοήθησε ο ίδιος να μπει στην θέση του συνοδηγού. Οι δυο τους έδειχναν να έχουν περάσει καταπληκτικά, όπως καταπληκτικά περνά εκείνος και με τα τρία παιδιά της Ελένης, τα οποία έχει σαν δικά του.

Το περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνει ότι οι δυο τους ζουν εδώ και καιρό σαν παντρεμένοι και μάλιστα εκείνος έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι της στα Μελίσσια. Όσο για την επισημοποίηση της σχέσης; Ακόμη δεν υπάρχει η σκέψη για κάτι τέτοιο, όμως, όπως όλα δείχνουν είναι κάτι που δεν θα αργήσει να έλθει.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top