Ναταλία Γερμανού: «μέχρι τα 23 έλεγα την μητέρα μου κυρία»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Ναταλία Γερμανού: «μέχρι τα 23 έλεγα την μητέρα μου κυρία»

«Για να φτάσω να πω "τι καταπληκτική που είναι η μαμά μου" έπρεπε να γίνω 23 ετών. Μέχρι τότε, "έλεγα τι ωραία κυρία"», αποκαλύπτει η Ναταλία Γερμανού και μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό των γονιών της, τα παιδικά της χρόνια και την γιαγιά της που την μεγάλωσε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «People», εξιστορώντας το διαζύγιο των δικών της και τον τρόπο που μεγάλωσε. «Πέρασα αρκετά χρόνια πιστεύοντας ότι ήμουν ένα "άτυχο παιδάκι" χωρισμένων γονιών, ζηλεύοντας πολύ τους συμμαθητές μου αφού, όταν πήγαιναν σπίτια τους, έβλεπα τη μαμά και τον μπαμπά μαζί... εγώ αυτά δεν τα ζούσα», σημειώνει.

«Όταν γεννιέσαι από δύο τέτοιους ανθρώπους όπως ο Φρέντυ Γερμανός και η Εριέττα Μαρουδή, έχεις την τύχη να κουβαλάς στο DNA σου τα καλά στοιχεία τους. Από την άλλη, όμως, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι δεν θα ζήσεις μια φυσιολογική ζωή, έχοντας την μαμά και τον μπαμπά γύρω από το οικογενειακό τραπέζι», λέει στο περιοδικό η Ναταλία, που σε ηλικία 2 ετών βρέθηκε να μεγαλώνει στα χέρια της γιαγιάς της.

Μιλώντας για την σχέση της με την μητέρα της, η παρουσιάστρια εξομολογείται πως πάντα υπήρχε αγάπη αλλά και κόντρα μεταξύ τους που την προκαλούσε η ίδια! «Την μητέρα μου την θαύμαζα απεριόριστα, αλλά αυτός ο θαυμασμός είχε και μια απόσταση. Την έβλεπα σαν κάτι το απλησίαστο», λέει η παρουσιάστρια.

Όπως εξομολογείται, μέχρι τα 23 της έλεγε για την μητέρα της «τι ωραία κυρία» και όχι «τι ωραία που είναι η μαμά μου»! Οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά μετά τον θάνατο του Φρέντυ Γερμανού, οπότε και η Ναταλία είπε στην μητέρα της τα παράπονά της.

«Έπαιζα τον ρόλο "το κοριτσάκι του μπαμπά" και "άσε την μαμά για αργότερα". Κι αυτό ήταν τεράστιο λάθος», καταλήγει η παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως πλέον η σχέση της με την μητέρα της είναι καλύτερη από ποτέ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top