Στο νοσοκομείο για τέταρτη ημέρα ο Νίκος Μουτσινάς

Τα νεότερα για την υγεία του παρουσιαστή

Τι είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό για τον Νίκο Μουτσινά

Στις αρχές της εβδομάδας ο Νίκος Μουτσινάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του. Ο παρουσιαστής παραμένει για τέταρτη ημέρα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς μία φλεγμονή στο στομάχι τον ταλαιπωρεί.

Η υγεία του βελτιώνεται και σύμφωνα με όσα είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό» δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Καλο Μεσημέρακι»: Η ανακοίνωση της εκπομπής για την απουσία του Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς

Σε ό,τι αφορά και την επιστροφή του στο «Καλό Μεσημεράκι» είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και πάλι στη θέση του την Τρίτη 6/6.

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς - Τα νεότερα για την υγεία του

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ακόμα στο νοσοκομείο, βρίσκεται εκεί από το απόγευμα της Δευτέρας. Αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να βγει σήμερα, να πάρει σήμερα εξιτήριο και να πάει στο σπίτι του. Το βέβαιο είναι ότι η εκπομπή του, το “Καλό Μεσημεράκι”, δε θα βγει στον αέρα νωρίτερα από την Τρίτη, μετά του Αγίου Πνεύματος δηλαδή. Οπότε, και να πάρει εξιτήριο σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, θα μεταφερθεί στο σπίτι του, θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες και από Τρίτη θα είναι και πάλι κανονικά στη θέση του. Είναι καλά στην υγεία του, δεν είναι κάτι σοβαρό. Ήταν μια φλεγμονή, την έχει αντιμετωπίσει, έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς και όπως όλα δείχνουν την Τρίτη θα είναι στη θέση του, στην εκπομπή. Όπως όλα δείχνουν, αργότερα μέσα στην ημέρα θα πάρει εξιτήριο», ανέφερε η δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top