Γιώργος Λιάγκας - Κώστας Τσουρός: Πού συναντήθηκαν οι δημοσιογράφοι;

Η φωτογραφία μετά τα όσα ειπώθηκαν για τη συνεργασία τους

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Τσουρός στο Happy Day

Η πρόταση συνεργασίας που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Κώστα Τσουρό στο τηλεοπτικό αέρα, συζητήθηκε πολύ πριν από λίγο καιρό.  

Μελέτη σε Λιάγκα: «Τι να πω όταν μέσα στη σεζόν έκανε πρόταση στον Τσουρό;»

Ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στην «απέναντι» εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, δήλωσε κολακευμένος, με την παρουσιάστρια λίγες εβδομάδες μετά να τη «λέει» δημόσια στον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 για την πρόταση αυτή! 

Ο Κώστας Τσουρός κι ο Γιώργος Λιάγκας συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας!

Ο Κώστας Τσουρός κι ο Γιώργος Λιάγκας συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η συνάντηση τους στην έκθεση της Κριστιάννας Μπέτα, της κόρης της Νατάσας Θεοδρίδου στο Παλλάς το βράδυ της Τρίτης, εξέπληξε πολλούς. Τι συζήτησαν μεταξύ τους οι δύο άντρες δεν έγινε γνωστό, ωστόσο, δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί! 

Λαμπεροί καλεσμένοι στην έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάννας Μπέτα

«Δεν έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση. Ο Τσουρός είναι φίλος μου, κάνουμε παρέα αρκετή το τελευταίο διάστημα, δεν του έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση. Στον Πέτρο Κουσουλό δεν έχω κάνει ποτέ ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη πρόταση. Έχω εκδηλώσει δημόσια την εκτίμησή μου, δηλαδή, να λέμε και καμιά καλή κουβέντα... Είναι κι οι δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι. Δυνητικά θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους; Ναι. Αλλά, δεν τους έχω κάνει πρόταση κι ούτε θα τους κάνω, το λέω για να κοιμάστε ήσυχοι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας λίγες ώρες νωρίτερα στον «αέρα» του Πρωινού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top