Θεοδωρίδου: Κάλεσε δίπλα της τον πρώην σύζυγό της – «Τάκη, θα έρθεις;»

Η τραγουδίστρια μίλησε στους δημοσιογράφους με τον πρώην σύζυγό της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην έκθεση ζωγραφικής της κόρης της Χριστιάνας Μπέτα. Εκεί ήταν και ο πατέρας της κόρης της, Τάκης Μπέτας.

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Θεοδωρίδου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μάλιστα την ώρα των δηλώσεων κάλεσε τον πρώην σύζυγό της δίπλα της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Αυτό το ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω ζητήσει από τη Κριστιάννα να ζωγραφίσει κάτι για μένα, αλλά δεν το κάνει. Πολλά από αυτά θέλω να πάρω. Εγώ παροτρύνω τις κόρες μου να κάνουμε TikTok. Για μένα είναι ένα παιχνίδι και περνάω πολύ ωραία. Βεβαίως και συζητάμε τα προσωπικά τους, είναι ενήλικες πια», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και κάλεσε δίπλα της τον πρώην σύζυγό της: «Τάκη, θα έρθεις; Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι».

Νατάσα Θεωδορίδου - Τάκης Μπέτας

Νατάσα Θεωδορίδου - Τάκης Μπέτας

Ο Τάκης Μπέτας είπε από την πλευρά του: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η κόρη μου κάνει αυτό που αγαπάει και αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Παρόλο που έχει σπουδάσει, έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι με το οποίο είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Αυτό ήταν και δική μου ευχή και της Νατάσας. Αυστηρή ήταν η μαμά. Εγώ πάντα ακούω Νατάσα!».

Ο επιχειρηματίας Τάκης Μπέτας και η Νατάσα Θεοδωρίδου χώρισαν το 1996 και η τραγουδίστρια μετακόμισε στην Αθήνα μαζί με την 3 ετών κόρη της, Χριστιάνα και έτσι ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top