Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Θεοδωρίδου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη

Πήγε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη σε πλατό εκπομπής και μίλησε για την ενασχόλησή της με την ζωγραφική, αλλά και για τη σχέση της με τη μητέρα της.

Η 27χρονη με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής που ξεκινάει σήμερα στο θέατρο Παλλάς μίλησε για όλα!

«Είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση στην Αθήνα. Στην έκθεση τα έχω 35 έργα, τα όποια διατίθενται προ πώληση. Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», είπε αρχικά η Χριστιάνα Μπέτα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

To περασμένο καλοκαίρι η Χριστιάνα Μπέτα έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

To περασμένο καλοκαίρι η Χριστιάνα Μπέτα έκανε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στη Μύκονο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε», συμπλήρωσε η Χριστιάνα Μπέτα. 

Όσον αφορά στη σχέση με την μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η Χριστιάνα Μπέτα εξομολογήθηκε: «Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί. Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη».

Από το πλατό, όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα μπορούσε να λείπει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία στηρίζει απόλυτα την κόρη της και βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της βήμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top