«Χτύπησα τατουάζ στο σημείο που έκανα εγχείρηση»

Ποιος τραγουδιστής αποκάλυψε την άγνωστη περιπέτειά του;

«Χτύπησα τατουάζ στο σημείο που έκανα εγχείρηση»

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο χειρουργείο και μάλιστα παρ’ ολίγον να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή.

«Είχα εκ γενετής πρόβλημα στο νεφρό, που μου δημιουργούσε κατακράτηση υγρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η ομαλή λειτουργία του οργανισμού μου» λέει ο τραγουδιστής περιγράφοντας την περιπέτειά του. «Δεν είχα αντιληφθεί το πρόβλημά μου μέχρι τα 13 μου χρόνια, οπότε και άρχισα να έχω δυνατές ενοχλήσεις. Επειδή έκανα πρωταθλητισμό στο πόλο, πίστευα ότι το πρόβλημα ήταν μυικό. Πονούσα αφόρητα και μπήκα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, έχοντας την εντύπωση πως πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα».

Ο νεαρός τότε Ηλίας που βρισκόταν στην Α’ γυμνασίου αναγκάστηκε να κάνει μια εξαιρετικά επώδυνη επέμβαση, προκειμένου να σωθεί. Έμεινε έναν μήνα στο νοσοκομείο και δύο εκτός σχολείου με φοβερούς πόνους. «Για αρκετό καιρό μετά, με τραβούσαν τα ράμματα και πονούσα πολύ».

Ο 27χρονος σήμερα τραγουδιστής αποκάλυψε το σημάδι που έχει στο σώμα του μετά την επέμβαση. Ένα σημάδι, που έμελλε να του αλλάξει την ζωή του. «Είχα ένα μεγάλο σημάδι, μία ουλή, που με ενοχλούσε και αισθητικά. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με τίποτα. Κάθε φορά που πήγαινα στην πισίνα ή την θάλασσα με ρωτούσα τι είναι αυτό; Τους ξένιζε όλους. Αισθανόμουν πάρα πολύ άβολα γιατί έπρεπε να εξηγώ συνεχώς την περιπέτειά μου. Είχα κόλλημα με το σημάδι στο κορμί μου».

Έτσι, το καλοκαίρι του 2009, ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να χτυπήσει τατουάζ στο σημείο που έχει την τομή από την επέμβαση που είχε κάνει παλιότερα. Το τατουάζ γράφει με λατινικούς χαρακτήρες «ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό. Όχι μόνον δεν φαίνεται πλέον καθόλου το σημάδι, αλλά το συγκεκριμένο σημείο το έχω λατρέψει!», δήλωσε στο περιοδι��ό People.

«Θέλω να πω σε όλον τον κόσμο πως τα τατουάζ είναι ένας ωραίος τρόπος για να καλύψεις οτιδήποτε, οπότε δεν πρέπει να τα φοβούνται», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top