Πώς απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Χρήστο Λούλη

Η ειρωνία της ηθοποιού και τα γέλια όλο νόημα

Πώς απάντησε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Χρήστο Λούλη

Απάντηση στον… συνάδελφό της Χρήστο Λούλη, που αδυναμία δε λες ότι της έχει, έδωσε εμμέσως πλην σαφώς η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το «μέγα» ερώτημα: «Είναι η Ζέτα ηθοποιός ή όχι», φαίνεται ότι απασχολεί όλους τους άλλους, εκτός από την όμορφη Ζέτα.

Στην εκπομπή life style όταν ρωτήθηκε, αν έχει πτυχίο, με σκέρτσο, νάζι, χαμόγελο αλλά και ειρωνεία απάντησε στο δημοσιογράφο. «Εσύ έφερες τα πτυχία σου μαζί σου; Να μου δώσεις το δίπλωμα σου».Της απάντησε ότι τελείωσε σχολή δημοσιογραφίας και η Ζέτα με την ίδια ειρωνική διάθεση, τον φίλησε σταυρωτά και τον επαίνεσε με νόημα: «πολλά συγχαρητήρια» είπε η Ζέτα και έγινε καπνός. Τώρα για ποιον χτυπούσε η καμπάνα και ποιον σάρκαζε για τα πτυχία και σε ποιον έδινε συγχαρητήρια, δεν θέλει και ρώτημα.

Πάντως η ηθοποιός-παρουσιάστρια διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. «Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν έχουν έρθει πράγματα στη ζωή μου. Το 2011 με βρήκε πολύ καλά, σε καλή στιγμή. Ας κρατήσουν λοιπόν, αυτά», ευχήθηκε.

Στην διαπίστωση του δημοσιογράφου «είσαι όμορφη, έχεις δουλειά, είσαι ερωτευμένη..», η Ζέτα κουνούσε το κεφάλι καταφατικά και συμπλήρωσε «Αυτά να μου μείνουν, αυτά να κρατήσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top